>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
nie ma to jak under 52,5 1 kwarta maja 43 i 50 sek do konca i czlowiek nie siedzi spokojnie do ost akcji bo przeciez

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Wy poważnie wierzycie, że tu nie ma wałów? Niemożliwe, żeby uprawiać jakiś sport całe życie i robić takie akcje, no nie uwierżę w to za ... ????

L 234

lalus85

Użytkownik
U małp? Wiem że na 1xbet są walki kogutów, ale o małpach nie wiedziałem. Na jakim buku to jest i co jakie rzucanie dokładnie chodzi?
rzucanie cegłami do obręczy , nowy sport na unibecie leci , aa widze z krakowa kolega to musi być tolerancja.
Wiecej takich i niedlugo nasi synowie beda chodzili za reke z innymi chlopakami

Otrzymane punkty reputacji: +2
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
rzucanie cegłami do obręczy , nowy sport na unibecie leci , aa widze z krakowa kolega to musi być tolerancja
Nie widzę tego na unibecie. A jeśli graczy NBA nazywasz to rzeczywiście niesamowity festiwal dowcipu z Twojej strony. Oczywiście że tolerancja i po prostu nie bycie idiotą. Do spania, bo jutro na rusztowaniu trzeba skakać u Niemca za 2000 na miesiąc. Jakby ktoś tak Ci powiedział to byś się zaczął pianą krztusić. Małpy, też mi coś.. ????

L 234

lalus85

Użytkownik
Nie widzę tego na unibecie. A jeśli graczy NBA nazywasz to rzeczywiście niesamowity festiwal dowcipu z Twojej strony. Oczywiście że tolerancja i po prostu nie bycie idiotą. Do spania, bo jutro na rusztowaniu trzeba skakać u Niemca za 2000 na miesiąc. Jakby ktoś tak Ci powiedział to byś się zaczął pianą krztusić. Małpy, też mi coś.. ????
Wspolczuje pracy ...musi byc ciezko . Było się uczyć to byś nie musiał na budowie robic u kebabów :cool: a jak coś to wyjdz ,,na pole &quot; się przewietrzyć - w końcu takie zdrowe powietrze tam u Was na wsi

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik

Niech sobie pisze co chce nie karm go. Taka małpa kupiła by jego całą rodzinę 3 pokolenia w tył i kazała im wszystkim przycinać trawę na wszystkich posesjach jakich jest właścicielem :grin:

L 234

lalus85

Użytkownik
Na pole z nimi , do bawełny krakusami hahah . Bo mudźyna bym nie wysłał , bo by mnie okradł - widać nie mieliście kontaktu z tymi zwierzakami , że macie jakąs tolerancje dla nich jeszcze . Ja miałem &#39;&#39;przyjemność&quot; i zdanie na ich temat mam wyrobione
Ktos powie , ze nie mozna uogolniac , ale swoje z nimi przezylem
Zaraz znajde filmik , ktory idealnie obrazuje to do czego zmierzam , to zrozumiecie ,ze Cyganie nie sa tacy zli w porownaniu z murzynami

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Przecież Laluś ma rację, jeżeli utożsamiasz się z czarnymi to widocznie logiką nie grzeszysz, że o uprawianiu sportu nie wspomnę. Każdy normalny, biały człowiek widzi, że tu coś jest nie tak, a ty jeżeli jesteś taki tolerancyjny to przyjmij rodzinę muzułmańską i nie obrażaj narodu polskiego.

L 234

lalus85

Użytkownik
Przecież Laluś ma rację, jeżeli utożsamiasz się z czarnymi to widocznie logiką nie grzeszysz, że o uprawianiu sportu nie wspomnę. Każdy normalny, biały człowiek widzi, że tu coś jest nie tak, a ty jeżeli jesteś taki tolerancyjny to przyjmij rodzinę muzułmańską i nie obrażaj narodu polskiego.
To jest mentalność Krakusa poprostu . W Szczecinie nie uraczysz 2 chlopców idących za ręke , w Krakowie to norma niestety . Ludziom wmawiana jest ciemnota jak głosowanie na Pis , czy tolerancja dla takich wynalazków , zamiast tepic to w zarodku . Swiata nie zmienisz , ale mozna sie posmiac przynajmniej ;)
Tymczasem under 214,5 bierzemy u ciemnoskórych amerykanów

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
To jest mentalność Krakusa poprostu . W Szczecinie nie uraczysz 2 chlopców idących za ręke , w Krakowie to norma niestety . Ludziom wmawiana jest ciemnota jak głosowanie na Pis , czy tolerancja dla takich wynalazków , zamiast tepic to w zarodku . Swiata nie zmienisz , ale mozna sie posmiac przynajmniej ;)
Dużo w tym racji, sam miałem &quot;przyjemność&quot; rok temu w wakacje pracować w krakowie i dwa razy naciąłem się na ciapaków szukających dymu, że o nafukanych ukraińcach nie wspomnę. Tam to chyba wszystko żyje, na szczęście mocne tylko w mordzie :]
@up
jakich amerykanów, a Gortat?! Ty rasisto, haha ;)

L 234

lalus85

Użytkownik
Dużo w tym racji, sam miałem &quot;przyjemność&quot; rok temu w wakacje pracować w krakowie i dwa razy naciąłem się na ciapaków szukających dymu, że o nafukanych ukraińcach nie wspomnę. Tam to chyba wszystko żyje, na szczęście mocne tylko w mordzie :]
@up
jakich amerykanów, a Gortat?! Ty rasisto, haha ;)
Każdy region Polski ma swoje obyczaje , jedni zakładają rodziny i rodzą dzieci , inni zakładaja różowe spodnie i idą podrywać chłopaków . A najgorsze jest to , że oni jeszcze sa z tego dumni ...

Oby Wizardsi ich ogarneli to bedziemy mieli 1 raz chyba Polaka tak daleko w PO

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Każdy region Polski ma swoje obyczaje , jedni zakładają rodziny i rodzą dzieci , inni zakładaja różowe spodnie i idą podrywać chłopaków . A najgorsze jest to , że oni jeszcze sa z tego dumni ...

Oby Wizardsi ich ogarneli to bedziemy mieli 1 raz chyba Polaka tak daleko w PO
Był już w finale Gortat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom