Polish Hammer dowodzi w tej olimpiadzie ????Ale paraolimpiade grają czarodzieje.
U małp? Wiem że na 1xbet są walki kogutów, ale o małpach nie wiedziałem. Na jakim buku to jest i o jakie rzucanie dokładnie chodzi?nie ma logiki u małp no nie ma , 2:13 do konca kwarty i goscie 19 pktow rzucaja bo to takie normalne
rzucanie cegłami do obręczy , nowy sport na unibecie leci , aa widze z krakowa kolega to musi być tolerancja.U małp? Wiem że na 1xbet są walki kogutów, ale o małpach nie wiedziałem. Na jakim buku to jest i co jakie rzucanie dokładnie chodzi?
Nie widzę tego na unibecie. A jeśli graczy NBA nazywasz to rzeczywiście niesamowity festiwal dowcipu z Twojej strony. Oczywiście że tolerancja i po prostu nie bycie idiotą. Do spania, bo jutro na rusztowaniu trzeba skakać u Niemca za 2000 na miesiąc. Jakby ktoś tak Ci powiedział to byś się zaczął pianą krztusić. Małpy, też mi coś.. ????rzucanie cegłami do obręczy , nowy sport na unibecie leci , aa widze z krakowa kolega to musi być tolerancja
Wspolczuje pracy ...musi byc ciezko . Było się uczyć to byś nie musiał na budowie robic u kebabów a jak coś to wyjdz ,,na pole " się przewietrzyć - w końcu takie zdrowe powietrze tam u Was na wsiNie widzę tego na unibecie. A jeśli graczy NBA nazywasz to rzeczywiście niesamowity festiwal dowcipu z Twojej strony. Oczywiście że tolerancja i po prostu nie bycie idiotą. Do spania, bo jutro na rusztowaniu trzeba skakać u Niemca za 2000 na miesiąc. Jakby ktoś tak Ci powiedział to byś się zaczął pianą krztusić. Małpy, też mi coś.. ????
Nie widzę tego na unibecie. A jeśli graczy NBA nazywasz to rzeczywiście niesamowity festiwal dowcipu z Twojej strony. Oczywiście że tolerancja i po prostu nie bycie idiotą. Do spania, bo jutro na rusztowaniu trzeba skakać u Niemca za 2000 na miesiąc. Jakby ktoś tak Ci powiedział to byś się zaczął pianą krztusić. Małpy, też mi coś.. ????
Nie chcę się wyzywać, chciałbym za to, aby rasistowskie komentarze były usuwane. Przepraszam ????Skończcie te dyskusje, jak chcecie się wyzywać to idźcie na PW.
Przecież Laluś ma rację, jeżeli utożsamiasz się z czarnymi to widocznie logiką nie grzeszysz, że o uprawianiu sportu nie wspomnę. Każdy normalny, biały człowiek widzi, że tu coś jest nie tak, a ty jeżeli jesteś taki tolerancyjny to przyjmij rodzinę muzułmańską i nie obrażaj narodu polskiego.Nie widzę tego na unibecie. A jeśli graczy NBA nazywasz to rzeczywiście niesamowity festiwal dowcipu z Twojej strony. Oczywiście że tolerancja i po prostu nie bycie idiotą. Do spania, bo jutro na rusztowaniu trzeba skakać u Niemca za 2000 na miesiąc. Jakby ktoś tak Ci powiedział to byś się zaczął pianą krztusić. Małpy, też mi coś.. ????
To jest mentalność Krakusa poprostu . W Szczecinie nie uraczysz 2 chlopców idących za ręke , w Krakowie to norma niestety . Ludziom wmawiana jest ciemnota jak głosowanie na Pis , czy tolerancja dla takich wynalazków , zamiast tepic to w zarodku . Swiata nie zmienisz , ale mozna sie posmiac przynajmniejPrzecież Laluś ma rację, jeżeli utożsamiasz się z czarnymi to widocznie logiką nie grzeszysz, że o uprawianiu sportu nie wspomnę. Każdy normalny, biały człowiek widzi, że tu coś jest nie tak, a ty jeżeli jesteś taki tolerancyjny to przyjmij rodzinę muzułmańską i nie obrażaj narodu polskiego.
Dużo w tym racji, sam miałem "przyjemność" rok temu w wakacje pracować w krakowie i dwa razy naciąłem się na ciapaków szukających dymu, że o nafukanych ukraińcach nie wspomnę. Tam to chyba wszystko żyje, na szczęście mocne tylko w mordzie :]To jest mentalność Krakusa poprostu . W Szczecinie nie uraczysz 2 chlopców idących za ręke , w Krakowie to norma niestety . Ludziom wmawiana jest ciemnota jak głosowanie na Pis , czy tolerancja dla takich wynalazków , zamiast tepic to w zarodku . Swiata nie zmienisz , ale mozna sie posmiac przynajmniej
Każdy region Polski ma swoje obyczaje , jedni zakładają rodziny i rodzą dzieci , inni zakładaja różowe spodnie i idą podrywać chłopaków . A najgorsze jest to , że oni jeszcze sa z tego dumni ...Dużo w tym racji, sam miałem "przyjemność" rok temu w wakacje pracować w krakowie i dwa razy naciąłem się na ciapaków szukających dymu, że o nafukanych ukraińcach nie wspomnę. Tam to chyba wszystko żyje, na szczęście mocne tylko w mordzie :]
@up
jakich amerykanów, a Gortat?! Ty rasisto, haha
Był już w finale Gortat.Każdy region Polski ma swoje obyczaje , jedni zakładają rodziny i rodzą dzieci , inni zakładaja różowe spodnie i idą podrywać chłopaków . A najgorsze jest to , że oni jeszcze sa z tego dumni ...
Oby Wizardsi ich ogarneli to bedziemy mieli 1 raz chyba Polaka tak daleko w PO