>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
W 5 minut odrobili 14 pkt :;/:
Lepszy poziom tam, niż w NBA w tej III kwarcie :grin:
Ale Value było ogromne, nie ma co ????
@up
Ja często jak zdążę gram typy od Tomka i nie narzekam. Po drugie ktoś Ci karze pobierać typy od kogokolwiek? Odpowiedzialności za to co i od kogo grasz należy do Ciebie -.-

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
spokojnie Termik to jest kosz tam się rózne rzeczy dzieją tez mam Pinheiros pograne i to z handi -4,5... też wątpie ze to moze siąść ale zobaczymy co pokaze q4 easy, wygrac jeszcze mogą

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
wszyscy sie tak zawsze jarali typami tomka80, a co ja pogralme jego typ to zawsze jeb... wtopa... utarg z dwoch dni poszedl w piach bo mi sie chcialo brazylisjkiego kosza grac... ojjj ludzie co wy gracie...

dojechali ich jak chcieli, a tutaj juz niektorzy kase liczyli hahahahah
Nie wiem co Ty grałeś, że zawsze miałeś wtope?
Chyba nie sądzisz,że po takim kursie,należało się spodziewać łatwej wygranej.

L 234

lalus85

Użytkownik
wszyscy sie tak zawsze jarali typami tomka80, a co ja pogralme jego typ to zawsze jeb... wtopa... utarg z dwoch dni poszedl w piach bo mi sie chcialo brazylisjkiego kosza grac... ojjj ludzie co wy gracie...

Lacznie zagran e 5 typow tego pana i wszystkie MINUS lacznie z 4,5k w plecy... nigdy wiecej typow tego Pana
sam cos wymysl , a nie gosciu stara sie cos napisac o meczu , kurs wysoki wiec spore prawdopodobienstwo ,ze nie wejdzie , a taka pipka jak ty nic nie robi tylko bierze od goscia typ i jeszcze narzeka ...no litosci

A 97

analyst

Użytkownik
jak to w koszu, w 3 kwarcie gospodarze wykręcili konkretny wynik to w ostatniej pewnie z 10 nie wyjdą... Swoją drogą to nie wiem skąd się bierze taka patologia w koszu ogólnie

L 234

lalus85

Użytkownik
jak to w koszu, w 3 kwarcie gospodarze wykręcili konkretny wynik to w ostatniej pewnie z 10 nie wyjdą... Swoją drogą to nie wiem skąd się bierze taka patologia w koszu ogólnie
z tego ,ze za malo bialych tam gra , wiec nie ma kto myslec

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik

Lacznie zagran e 5 typow tego pana i wszystkie MINUS lacznie z 4,5k w plecy... nigdy wiecej typow tego Pana
Nikt nie każe Ci grać jego typów to raz, a dwa jeszcze cała 4 kwarta, ja jestem na zajebistym plusie jeżelu chodzi o Tomka typy

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Kiedy grałeś te 5 typów i nie weszło,bo dziś z podawanych,to oprócz Pinheiros to z tego co pamiętam, to tylko Singapur rano nie wszedł ?

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Value było dobre, tylko jak widzę koszykówkę to poważnie nie wierzę, że tam nie ma wałków. Nawet w NBA, chyba, że oni poważnie nie myślą, ale w to wątpie.
Co jest, NHL i NBA opóźnione.

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
NBA po takim kursie? Nie w tym życiu ????
On tylko napisał że Boston wygra. Nie trzeba tego przecież stawiać po takim kursie;) Ale dla mnie też bez sensu jest pchanie się w Waszyngton który IMO nie wygra tego meczu. Boston to bierze.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Polecam,złapać jakieś dodatnie handi na Fajardo w Portoryko.
Ja pogralem Fajardo,ale nie podaje jako typ, po tej wtopie z Pinh.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
On tylko napisał że Boston wygra. Nie trzeba tego przecież stawiać po takim kursie;) Ale dla mnie też bez sensu jest pchanie się w Waszyngton który IMO nie wygra tego meczu. Boston to bierze.
Spoko, ja tylko napisałem, że nie pogram NBA po takim kursie. ;)
E: A jak oglądam to wypadałoby coś pograć.
Dlaczego tej 3-ki im nie zaliczyli?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom