>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Ale tam wałki idą w tych włochach, po co w ogóle to obstawiać?
No żeby wygrać i zarobić pieniążki Filipku, a potem dzięki nim kupić sobie co się chce. Ja ostatnio kupiłem cole i chipsy, a w planach mam jeszcze jakiegoś kebsa na tygodniu jak się uda.

5567 719

5567

Użytkownik
Tomcio znalazl dobry sposob na trolowanie forum, wymysl cos od siebie a nie powielaj mistrza hehe
ale ja nic nie powielam, ja po prostu się zaraziłem, naprawdę... ???????? 5567 juz nigdy nie bedzie taki sam...
Dobra Panowie, koniec żartów. Za ponad godzinkę wjeżdżają prawdziwe sporty i golimy frajerów (buki), jak to Janusz &quot;Wójt&quot; Wójcik mawia ;]

5567 719

5567

Użytkownik
witam ma ktos w miare pewne typy dłuterminowe ?
Robert Lewandowski zdobędzie Złotą Piłkę? - TAK @...
Ja mam taki typ, nie wiem tylko w którym roku to się stanie, dlatego jest to typ długoterminowy.

@down
US Sports Suchy. Tzn. za niecałe 2h, drobna pomyłka.

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Robert Lewandowski zdobędzie Złotą Piłkę? - TAK @...

Ja mam taki typ, nie wiem tylko w którym roku to się stanie, dlatego jest to typ długoterminowy.

@down
US Sports Suchy. Tzn. za niecałe 2h, drobna pomyłka.
Czysty Boston czy z handi? Czy w NHL się pchasz?;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dobra,bo mecz za chwilę,a kurs fajny.
Bauru-Pinheiros
Pinheiros już jest rewelacja tego sezonu, odprawili zdecydowanie najsilniejszy team Flamengo.
Wygrywają już w serii z Bauru 2:0, drugą siłą ligi.
Nie widzę,powodu,żeby mieli ten mecz odpuścić.
Nie ma już czasu na dłuższe pisanie,różnie tu może być,bo Baru mocne,ale 3,50 to value i gram tak jak poprzednio.
Pinheiros 3,50.

5567 719

5567

Użytkownik
Czysty Boston czy z handi? Czy w NHL się pchasz?;)
Tzn. ja to pcham się i tu i tu, choć widzę, że obydwa meczyki równocześnie dziś startują, ale co tam, damy rade ^^. Boston w meczach u siebie z Wizards sporo rzucali i myślę, że dziś też porzucają i drugi z rzędu tak underowy mecz się nie przytrafi jak ten w Waszyngtonie. U siebie jednak grają trochę inaczej. Z drugiej strony G7, więc handi na drużynę u mnie odpada. Na pewno bede gral u/o na live tak jak wczoraj, a teraz pokminie chwile czy pre coś zapodać.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Dobra,bo mecz za chwilę,a kurs fajny.
Bauru-Pinheiros
Pinheiros już jest rewelacja tego sezonu, odprawili zdecydowanie najsilniejszy team Flamengo.
Wygrywają już w serii z Bauru 2:0, drugą siłą ligi.
Nie widzę,powodu,żeby mieli ten mecz odpuścić.
Nie ma już czasu na dłuższe pisanie,różnie tu może być,bo Baru mocne,ale 3,50 to value i gram tak jak poprzednio.
Pinheiros 3,50.
Pobieram. Jakiś stream do tego dostanę? ;)

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Takie kombo na noc:
Bos/Wiz under 213.5
San Diego Padres
Kwon Soon W.
Ako: 5.76

Good luck to all...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom