aaa no to Rusek 100% ???? Wilfredo Leon też Polak :grin:ale byl na wczasach w Petersburgu nad "morzem"
znajdź kobietęJa dzisiaj straciłem sporo przez BABKI ???? kurde źle sie dzieje umnie i to bardzo ,co mam zrobić panowie ,nic mi nie idzie z Piłki Kobiet ????
po twoich postach idzie się domyślić, że mam spore problemy ze sobą. Odpuść sobie granie i weź się za pracę. PozdroJa dzisiaj straciłem sporo przez BABKI ???? kurde źle sie dzieje umnie i to bardzo ,co mam zrobić panowie ,nic mi nie idzie z Piłki Kobiet ????
Dziękuje ,trza mieć szczeście najpierw ja niemam niestety ;/znajdź kobietę
Szczęściu można pomóc. Na początek proponuje nie z czasownikami rozłącznie.Dziękuje ,trza mieć szczeście najpierw ja niemam niestety ;/
Dzięki za Odpowiedź
albo nie obstawiaj kobiet ???? one są gorsze niż Twoja (ew. przyszła) w okresie ????Ja dzisiaj straciłem sporo przez BABKI ???? kurde źle sie dzieje umnie i to bardzo ,co mam zrobić panowie ,nic mi nie idzie z Piłki Kobiet ????
nie ma co atakować, ani tu value ani większych szansShvedova @3.30
Lekko
Dokładnie miałem to samo pisaćnie ma co atakować, ani tu value ani większych szans
No i również siadło
Dziękuje Nitrosiku ,masz racje niema co szalećalbo nie obstawiaj kobiet ???? one są gorsze niż Twoja (ew. przyszła) w okresie ????