>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Breidablik-fylkir
Powyżej 0.5 gola w pierwszej połowie,kurs 2,10
Za drobniaki

Otrzymane punkty reputacji: +16
matiee 407

matiee

Użytkownik
Del Potro - Dimitrov
Emocję, emocje, emocję...
Zawsze w takim meczu w 3 secie jest po jednym momencie załamania ze strony swojego gema serwisowego. U Del Potro było to przy stanie 3:3 i jednak spokój dał mu 4:3. Zaraz potem przyszła kolej serwisu Bułgara i nie wytrzymał i zrobiło się 5:3. Ci co stawiali obojętnie czy na Argentynczyka czy na Bułgara. Nie ma się co wkurzać, mogło to pójść w obie strony. Poszło dzisiaj w stronę Delpo. Jak ważna jest głowa i trochę szczęścia na takim poziomie i jak ważne są detale ????

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Panowie, ktoś coś więcej o parze Harrison - Donaldson? Nie oglądałem kwalifikacji i nie wiem jak oni wyglądają w Rzymie

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Del Potro - Dimitrov
Emocję, emocje, emocję...
Zawsze w takim meczu w 3 secie jest po jednym momencie załamania ze strony swojego gema serwisowego. U Del Potro było to przy stanie 3:3 i jednak spokój dał mu 4:3. Zaraz potem przyszła kolej serwisu Bułgara i nie wytrzymał i zrobiło się 5:3. Ci co stawiali obojętnie czy na Argentynczyka czy na Bułgara. Nie ma się co wkurzać, mogło to pójść w obie strony. Poszło dzisiaj w stronę Delpo. Jak ważna jest głowa i trochę szczęścia na takim poziomie i jak ważne są detale ????
Postawiłem na Ruska i się nie wkurzam. Mecz był 50:50 a kurs ponad 2, także value. Tyle w temacie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom