>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
R 1,6K

ranver

Użytkownik
Cesc wszedl i od razu zrobil roznice, nie rozumiem jak taki gracz mogl nie grac w 1 skladzie w tym sezonie ... no ale Conte sie obronil mistrzostwem.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Cesc wszedl i od razu zrobil roznice, nie rozumiem jak taki gracz mogl nie grac w 1 skladzie w tym sezonie ... no ale Conte sie obronil mistrzostwem.

Przy taktyce 3-4-3, gdzie miał grać? Grając trzema obrońcami trzeba wzmocnić defensywę drugim defensywnym pomocnikiem. Pozycja Kante niezagrożona, a od Cesca Conte wolał bardziej zabezpieczyć tyły i postawił na Maticia. To samo co w Realu Madryt z Jamesem, znakomity zawodnik, ale kompletnie nie pasuje do &quot;układanki&quot; trenera.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Przy taktyce 3-4-3, gdzie miał grać? Grając trzema obrońcami trzeba wzmocnić defensywę drugim defensywnym pomocnikiem. Pozycja Kante niezagrożona, a od Cesca Conte wolał bardziej zabezpieczyć tyły i postawił na Maticia. To samo co w Realu Madryt z Jamesem, znakomity zawodnik, ale kompletnie nie pasuje do &quot;układanki&quot; trenera.
wiem wiem , tez pomyslalem o tym samym z Jamesem po prostu nie pasuje do systemu , ale szkoda mi patrzec jak tacy gracze siedza na lawce. Grajac regularnie moglby jeszcze realnie powalczyc o przegonienie Giggsa w asystach.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Jeżeli Donaldson zamknie w dwóch setach to dziś 5/5 (jeżeli nie to 3/5) i 3 dzień z rzędu 100% eff.
Na nocke warto under 211,5 w Bostonie i over 11,5 Makieffa Morrisa. Jeżeli Wall wejdzie w mecz to warto próbować Wizards, ale tylko live.
Dobrej nocki Pany

5567 719

5567

Użytkownik
Williams miala 6-4 3-0 i 40-0 :grin: Elegancko podbiła kursik i teraz zjazd bedzie :grin: Wcale bym sie nie zdziwil.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Jestem idiotą. Widziałem 11.00, ale zdecydowałem się dopiero przy 2.80 pograć Harrisona na drugi set. Autentycznie przestraszyłem się kursu.

lobot 644

lobot

Użytkownik
ATP
Carreno Busta win 1.44
Carreno Busta - 3.5 gema 1.90

WTA
Sevastova win 1.53
Sevastova -3.5 gema 1.93
Vinci win 2.00
Vinci + 1.5 seta 1.40

To gram jutro, ktoś jakieś przemyślenia na temat tych typów? :razz: