Pograne under 5.5 @ 2.79 w Pingwinach ????Pingwinki kochane w 3 minutki znowu 3 brameczki. Tym razem na start tercji 3 ????
szaleniec, wariat! ale chyba Ci wejdzie, choć wcześniej już było 5-1, ale cofnęli bo spalony :razz:Pograne under 5.5 @ 2.79 w Pingwinach ????
4:1.... Nie ma to jak underki....Underki to granie wtedy kiedy linia wywinduje do extremalnych poziomow, a pozniej juz tylko patologiaPograne under 5.5 @ 2.79 w Pingwinach ????
Jaki zarobiony, czasu na sen brakuje :grin:Super City Rangers Under 187.5 @ 1.87 za 2.5 stale stawki. Atakujemy za wieksza stawke.
Meczyk za godzinke.
PO ciezko oscylowac, nie wiem jaka formule musialbym dodac zeby to mialo sens. Aczkolwiek wiem jedno, buki playoffow tez nie ogarniaja. W Portoryko Excel machnal sie tylko o 8(W Portoryko nie ma playoffow) bukmacherzy o 14. Zobaczymy jak bedzie w krainie KiwiJaki zarobiony, czasu na sen brakuje :grin:
Mistrzu, co excel powiedział na under w NBA? Bo mi grube ako zamyka i nie będę mógł w nocy spać
Dobra, to ja trzymam się H2H i zostawiam under.PO ciezko oscylowac, nie wiem jaka formule musialbym dodac zeby to mialo sens. Aczkolwiek wiem jedno, buki playoffow tez nie ogarniaja. W Portoryko Excel machnal sie tylko o 8(W Portoryko nie ma playoffow) bukmacherzy o 14. Zobaczymy jak bedzie u krainie Kiwi
Niestety mam też prawdziwą pracę i w nocy śpię, a tym pobrałem z forumka...ale dzięki za radę ????Z playoffami to oscylowac i czekac na live, i jak jest 10-15 pkt od oscylowanej lini to grac over/under
@Areck, masz wylaczony priv i nie moge napisac/odpisac odnosnie tego co napisales.
Del Potro - był uraz, mógł tu nie wystatować. Jest sens ryzykować?Del Potro, Ferrer, Radwańska @ 2.70 warto?
Za darmo to w mordę nawet nie dostaniesz...mozna w totolotku zagarac za bonus startowy nie robiąc depozytu ?
98:85....183.... Weszlo, ale widac ze mecz ustawiony jak cholera.Kto ogladal to wie, a dokladnie koncowka to parodia. Nawet komentatorzy pod koniec z tekstem ze " Rangers a little give away". Rzuty wolne nie wchodza na koniec, widac bylo ze specjalnie zeby nie weszlo. Linia przed wzrostem 183.5...wynik 183. Co ciekawe zawsze te wyniki co do punktu lini jak sa duze zmiany lini. No nic, wazne ze weszlo. Mam nadzieje ze ktos pogral.Super City Rangers Under 187.5 @ 1.87 za 2.5 stale stawki. Atakujemy za wieksza stawke.
Meczyk za godzinke.