pasquardo
Użytkownik
KR Reykjavik wygra po rzutach karnych 2,0
KR Reykjavik wygra po rzutach karnych 2,0
O ile Tsonge mozna rozpatrywac w kategori niespodzianki o tyle Kvitova w moim odczuciu nia nie, była.Zapraszam,na Late Night Show w ktorym opowiadamy o trudach naszego bukmacherskiego zycia i niespodzianek ktore sie wydarzyly w dniu dzisiejszym
To moze ja zaczne: Tsonga odpadl...Kvitova odpadla....ktos zdziwiony?
No tak. Pierwszy mecz Agnieszki niewiele mógł powiedzieć o przygotowaniu do tegopracy turnieju.. przeciwniczka o niewielkich umiejętnościach. W drugiej rundzie Belgijka chyba jednak teznie niesię powalczy z Isia. Chociaż nawierzchnia jest najmniej lubiana przez Radwańską to wydaje mi się że akurat w tymPolsce meczu weźmie to w dwóch setachCiekawe jak Aga zagra, rywalka jak na drugą rundę solidna, mimo, że urodą nie grzeszy, to styl gry przyjazny dla oka.
79:56...135... Ladnie podbili linie ze 135 na 146 i zaksiegowane.Under 146.5 w Pinehrios u22 za 1.83 5Dimes
bylo 147, ale zanim to zaakceptuje to juz linia spadla...
Gratulacje!
Podawaj takie kursy przed meczem@up dzięki. szkoda ze na takie zaklady sa takie smieszne limity, moglem tez @101 race to 9 first Anzo coś tam grać ale nie wiem czemu nie zagrałem... ehh ale 67 tez ladny kurs.
100:79...179...Eh szkoda ze 5Dimes tego nie mial, under 185.5 to bypo promo dnia i nocy, a linie nawet 190 byly heh. Mam nadzieje jednak ze ktos przecxytal i skorzystal. Excel sie o duzo nie pomylil.Polecqm grac under 178-180 jak bedzie w Portoryko. Obecnie 176.
Under 185.5 lapcie!. Ja nie moge bo 5dimes nie ma tego, ale tam nie powinno byv wiecej niz 186, chyba ze jakis cud lub anomalia. Nie grajvie all in ale warto napewno.
e: Teraz juz bedzie tylko spadac.180 juz. Kto nie pogral niech zaluje bo watpie ze ugraja tu 186. Tam powinnp zakrecic sie 171-174 wedlug Excela.