pezio
Użytkownik
Kuza Trzeba obczaić co tam jutro ciekawego, na papierze dobrze wygląda Edmund i Chung.Kuza @1,61 chyba warto, Dodin ciężko będzie utrzymać taki poziom.
Kuza Trzeba obczaić co tam jutro ciekawego, na papierze dobrze wygląda Edmund i Chung.Kuza @1,61 chyba warto, Dodin ciężko będzie utrzymać taki poziom.
Ukłony dziś za Zeballosa. Nie mogę Ci już przyznać reputy więc upomnij się kiedyś o nią ????Kuza Trzeba obczaić co tam jutro ciekawego, na papierze dobrze wygląda Edmund i Chung.
Na luzaku, nawet jak by to na pustą trafiłITA vs. SMR under 9.5 @1.65 toto
A tam, reputa to tylko dodatek, ważne, że ktoś pograł i zarobił ????Ukłony dziś za Zeballosa. Nie mogę Ci już przyznać reputy więc upomnij się kiedyś o nią ????
a jednak tak jak przewidziałeś !!! ale pech ;/Chyba nie odstawią kaszany i nie będzie to ich ostatni gol? ????
????
hmm, teraz patrzyłem w bahu a tam przy 2-1 i 9-9 @1,55 na Estonie. Teoretycznie powinno być tyle za ile zagrales, lub blisko takiego kursu, bo chyba bah az tak nie zaniza?Spróbuję w takim razie Estonia po 1,95 kurs przy 2-1 w setach to duzo
mecz wyrównany wiec jesli nie wygraja w 4 secie to moze w TB sie uda
podaje tu kursy od 8 lat i jeszcze nikt mnie złapał na podawaniu innych kursów także spokojnieNo ja wiem, ze u nich zaniżone kursy, ale to w tym wypadku praktycznie 2x nizszy kurs w tym samym momencie :grin:
Nie oskarżam o taki proceder, po prostu chciałem wiedzieć gdzie był taki kurs, bo byłem w szoku jak zobaczyłem ten na bahu. Wlasnie dlatego jestem za tym, żeby oprócz typów tutaj ludzie dopisywali bukmachera.podaje tu kursy od 8 lat i jeszcze nikt mnie złapał na podawaniu innych kursów także spokojnie