Pograne under 5.5 @ 2.79 w Pingwinach ????Pingwinki kochane w 3 minutki znowu 3 brameczki. Tym razem na start tercji 3 ????
szaleniec, wariat! ale chyba Ci wejdzie, choć wcześniej już było 5-1, ale cofnęli bo spalony :razz:Pograne under 5.5 @ 2.79 w Pingwinach ????
4:1....Pograne under 5.5 @ 2.79 w Pingwinach ????
Jaki zarobiony, czasu na sen brakuje :grin:Super City Rangers Under 187.5 @ 1.87 za 2.5 stale stawki. Atakujemy za wieksza stawke.
Meczyk za godzinke.
PO ciezko oscylowac, nie wiem jaka formule musialbym dodac zeby to mialo sens. Aczkolwiek wiem jedno, buki playoffow tez nie ogarniaja. W Portoryko Excel machnal sie tylko o 8(W Portoryko nie ma playoffow) bukmacherzy o 14. Zobaczymy jak bedzie w krainie KiwiJaki zarobiony, czasu na sen brakuje :grin:
Mistrzu, co excel powiedział na under w NBA? Bo mi grube ako zamyka i nie będę mógł w nocy spać![]()
Dobra, to ja trzymam się H2H i zostawiam under.PO ciezko oscylowac, nie wiem jaka formule musialbym dodac zeby to mialo sens. Aczkolwiek wiem jedno, buki playoffow tez nie ogarniaja. W Portoryko Excel machnal sie tylko o 8(W Portoryko nie ma playoffow) bukmacherzy o 14. Zobaczymy jak bedzie u krainie Kiwi![]()
Niestety mam też prawdziwą pracę i w nocy śpię, a tym pobrałem z forumka...ale dzięki za radę ????Z playoffami to oscylowac i czekac na live, i jak jest 10-15 pkt od oscylowanej lini to grac over/under
@Areck, masz wylaczony priv i nie moge napisac/odpisac odnosnie tego co napisales.
Del Potro - był uraz, mógł tu nie wystatować. Jest sens ryzykować?Del Potro, Ferrer, Radwańska @ 2.70 warto?
Za darmo to w mordę nawet nie dostaniesz...mozna w totolotku zagarac za bonus startowy nie robiąc depozytu ?
98:85....183....Super City Rangers Under 187.5 @ 1.87 za 2.5 stale stawki. Atakujemy za wieksza stawke.
Meczyk za godzinke.