to sie nazywa profesionalny typer . Typ wszedl bez najmniejszego problemu , twoj jeszcze nie a juz szczekaszHmmm czy mi się wydaje, czy martwiłeś się o moją kase? A teraz piszesz 1 set 2:6 izzzy. Hipokryta
to sie nazywa profesionalny typer . Typ wszedl bez najmniejszego problemu , twoj jeszcze nie a juz szczekaszHmmm czy mi się wydaje, czy martwiłeś się o moją kase? A teraz piszesz 1 set 2:6 izzzy. Hipokryta
mattek set @ 1,7 uni. zabija ją tymi dropami
Na co tam gracie w tym waszym psychiatryku? Na tabletki?to sie nazywa profesionalny typer . Typ wszedl bez najmniejszego problemu , twoj jeszcze nie a juz szczekasz
Dajcie już spokój koledze.Na co tam gracie w tym waszym psychiatryku? Na tabletki?
Dla Ciebie moge byc kim chce . Moj stan konta juz sie zgadza a ty sie jeszcze modliszPrzed meczem nie dawałeś szans a teraz stawiasz na 1 set? Koleś, jesteś hipokrytą. Rozumiesz takie słowo czy jeszcze na stojąco przechodzisz pod moimi nogami?
:*
Oglądałeś 1 seta ?jednak spróbuję Kvitova @ 2.30
czułem, że będzie ciężko, ale nigdy bym nie zagrał przeciwko Kvitovej, myślę, że tak doświadczona kobitka może ten mecz jeszcze wygrać, Amerykanka walczy ale nie sądzę aby utrzymała poziom do końca
oglądałem i sam pisałem, że Kvitova może polecieć, ale Mattek coś zaczyna narzekać, że ją boli a Petra to Petra, po długiej przerwie ma ciężko, ale to jest zawodniczka z twardą psychiką i dalej może być tylko lepiej, stawka niewielka a myślę, że wartoOglądałeś 1 seta ?
Kvitova ma przebłyski ale to nie jest to.
Za mały kurs jak dla mnie no ale większego by nie dali.
Powodzonka!oglądałem i sam pisałem, że Kvitova może polecieć, ale Mattek coś zaczyna narzekać, że ją boli a Petra to Petra, po długiej przerwie ma ciężko, ale to jest zawodniczka z twardą psychiką i dalej może być tylko lepiej, stawka niewielka a myślę, że warto
Może ta przerwa wybije Tsurenko z rytmu, bo w dzisiejszym spotkaniu jest klasę wyżej od Rosjanki.moze skreczuje xd
widze widze tez ogladam , ale Makarova tez calkiem inna gra niz z KerberMoże ta przerwa wybije Tsurenko z rytmu, bo w dzisiejszym spotkaniu jest klasę wyżej od Rosjanki.