póki nie spadło mattek drugi set @ 2,3 Uni . szybkie podwojenie wkładu się szykuje. czeska "piękność" dziś nie ogrania tego co gra mattek. to dropa nie dobiegła chyba żadnego a oddając pierwszego seta z sytuacji w której juniorki by sobie poradziły to napewno nie ogarnia tego psychicznie. więc reasumując drugi set mattek. czuje 1 gem drugiego seta dla amerykanki i próbuje 2,85 Uni za 100
Przed meczem nie dawałeś szans a teraz stawiasz na 1 set? Koleś, jesteś hipokrytą. Rozumiesz takie słowo czy jeszcze na stojąco przechodzisz pod moimi nogami?
jednak spróbuję Kvitova @ 2.30
czułem, że będzie ciężko, ale nigdy bym nie zagrał przeciwko Kvitovej, myślę, że tak doświadczona kobitka może ten mecz jeszcze wygrać, Amerykanka walczy ale nie sądzę aby utrzymała poziom do końca
czułem, że będzie ciężko, ale nigdy bym nie zagrał przeciwko Kvitovej, myślę, że tak doświadczona kobitka może ten mecz jeszcze wygrać, Amerykanka walczy ale nie sądzę aby utrzymała poziom do końca
Siemanko! Korzystal ktos z Was z promocjii na unibecie na KSW tj. trzeba bylo postawic zaklad o kursie min 1,40 i stawce 100zl, mial byc z tego freebet 50zl, postawilem na Popka , wygralem a freebeta nie ma. Nie wiem czy mam do nich na czacie napisac?
buki ciągle lecą na nazwisko kitovej tak jak w przypadku murraya czy djokovicia i dają zdecydowanie za dużo na mattek :]:]., szkoda że za wcześnie pograłem bo kursy podskoczyły :;/: bo niby jakiś problem z plecami mattek. ale to taka zasłona dymna mi się wydaje. w niektórych bukach już kvitova faworytką meczu :grin::grin: omg co za tępaki
oglądałem i sam pisałem, że Kvitova może polecieć, ale Mattek coś zaczyna narzekać, że ją boli a Petra to Petra, po długiej przerwie ma ciężko, ale to jest zawodniczka z twardą psychiką i dalej może być tylko lepiej, stawka niewielka a myślę, że warto
oglądałem i sam pisałem, że Kvitova może polecieć, ale Mattek coś zaczyna narzekać, że ją boli a Petra to Petra, po długiej przerwie ma ciężko, ale to jest zawodniczka z twardą psychiką i dalej może być tylko lepiej, stawka niewielka a myślę, że warto