Chcesz coś jeszcze mądrego dodać? Może i grałeś w kilkuset turniejach. Nie wiem czy na korcie czy u bukmachera, ale wiem jedno za dużego pojęcia to o tenisie nie masz.nie zgodze sie..makarova jest on fire szybka duzo winnerow ma forme wiec nawet 20 bedzie imo nie mozna mowic ze pokonujesz nr1 i to.zaden wyczyn...sama presja stanac naprzeciwko nr1 to problem chyna ze nigdy w turniejach tenisa nie grales bo ja w kilkuset i zdajac test potwierdzila dla mnie ze jest gotowa w rg na dobry wynik a od dawna puka w wta....
Biorąc pod uwagę,że to Filipiny to te 16pkt,to żadna przewaga. San Miguel,dużo lepszy skład,Blacwater to zbieranina,która trzeba powiedzieć,że jest ostatnio w formie.
San M 2.20
odrazu gem 5 mattek @ 2,4.
Stosur set 2. 1.83 ????
Zacząłem dopiero oglądać od 1:3 w drugim i widać ze jest zacietosc u petry te okrzyki przemawiają ze nie puści. Do ostatniej chwili będzie walczyć a po drugiej stronie szalona amerykanka i mi to wystarcza.Bardzo optymistycznie, swoją drogą kurs powinien być dużo większy
Diego dziś w bojowym nastroju, może być ciężko o tego seta dla WłochaDiego set 1 over 9.5 @ 1.88