mr.simpson
Użytkownik
Włączyłem i także popieram słowa kolegi.Kvitova też może w dupę dostać, Amerykanka nieźle walczy
Włączyłem i także popieram słowa kolegi.Kvitova też może w dupę dostać, Amerykanka nieźle walczy
Johnson nie odda tego.Coric da radę ??
tak solidnie wygladal, ze wiele nie brakowalo zeby przesral mecz prowadzac 2:0 *6:5. zreszta gdzie sugicie do coriciaJohnson nie odda tego.
Z Sugitą wyglądał bardzo solidnie, a tam typowałem jego porażkę.
Mnie zdziwila masowka na Coricia, spadlo prawie do 1,50 a na Stiva prawie 2,50, po 1,50 w zyciu bym nie pobrac Coricia, dla mnie to jest przebijacz, a to ze wygral z Endym u wielu byl faworytem, teraz od Eniego pewnie by dostal 3:0Johnson nie odda tego.
Z Sugitą wyglądał bardzo solidnie, a tam typowałem jego porażkę.
Sugita potrafi zaskoczyc, dla mnie w tym momencie jest lepszym zawodnikiem, moze nie, ale bardzo zblizony poziomtak solidnie wygladal, ze wiele nie brakowalo zeby przesral mecz prowadzac 2:0 *6:5. zreszta gdzie sugicie do coricia
Czy ty jestes taki tepy czy jak ? To ze pisalem ,ze nie ma szans w meczu to jedno a jak widze na zywo co sie dzieje i postawilem na 2-6 bo wydawalo mi sie to dobrym typem to drugie. Wiec ogarnij glowe albo idz sie leczTy jesteś hipokrytą. Rano pisałeś, że Johnson to drewno i nie potrafi grać na mączce. Że nie ma kompletnie szans z Coricem. Weź wyjdź... Zbanujcie takiego trola
Cytuje:
zgadzam się 100% koleś brzydko zjechał Twój typ a teraz zamiast po cichutku samemu go grać uderzając się w pierś, to się tu jara jak dobrze wytypował, żenadaTy jesteś hipokrytą. Rano pisałeś, że Johnson to drewno i nie potrafi grać na mączce. Że nie ma kompletnie szans z Coricem. Weź wyjdź... Zbanujcie takiego trola
Cytuje: