>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Biorąc pod uwagę,że to Filipiny to te 16pkt,to żadna przewaga. San Miguel,dużo lepszy skład,Blacwater to zbieranina,która trzeba powiedzieć,że jest ostatnio w formie.
San M 2.20

W 82

wilshere

Użytkownik
Ogadaliscie te wszystkie mecze ? J aogladalem Taro z Janowiczem i seta powinien ugrac, Napolitano tez ogladalem i wygladal solidnie na wymianach, a Schwartzman jakos nie nie przekonuje mysle ze moze odczuwac w nogach te ostatnie 5 setow
Edit, mysle ze napolitano dzis moze nawet wygrac

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Ogadaliscie te wszystkie mecze ? J aogladalem Taro z Janowiczem i seta powinien ugrac, Napolitano tez ogladalem i wygladal solidnie na wymianach, a Schwartzman jakos nie nie przekonuje mysle ze moze odczuwac w nogach te ostatnie 5 setow

Edit, mysle ze napolitano dzis moze nawet wygrac
z tym setem Japońca wolałem nie ryzykować, Busta a Janowicz to lata świetlne w chwili obecnej, ale myślę, że 6:4 6:3 6:4 powinien Taro ugrać, a kurs na to handi rośnie

Jeśli chodzi o Włocha to też wierzę, że powalczy

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Tsonga powinien wziąć ale jest jeden minus. Zaczyna od serwisu. Wchodzi na kort i serwuje więc może braknąć koncentracji.
O tym samym myślałem. Pierwszy gem będzie kluczowy dla tego meczu. Olivo zepnie się na 300% by go ugrać. Jednak ja myślę że Tsona weźmie ten mecz

W 82

wilshere

Użytkownik
z tym setem Japońca wolałem nie ryzykować, Busta a Janowicz to lata świetlne w chwili obecnej, ale myślę, że 6:4 6:3 6:4 powinien Taro ugrać, a kurs na to handi rośnie

Jeśli chodzi o Włocha to też wierzę, że powalczy
No moze masz racje, wiadomo ze Busta to nie szop, ale jakos Busta tez nie przemawia, ale to handi wyglada ciekawie, wiec chyba pobieram ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom