Semtex
Użytkownik
Jak nawet przegra seta to tak będzie na niego z 1.3 ????nieźle się zaczyna mecz Thiema, jak przegra tego seta to można coś w Niego załadować
Jak nawet przegra seta to tak będzie na niego z 1.3 ????nieźle się zaczyna mecz Thiema, jak przegra tego seta to można coś w Niego załadować
ja mam pograne + 2.5 seta Włocha i + 7.5 handi JapońcaCo sadzicie dzis o meczu IVo over 3,5 seta
Napolitano +2,5 seta
Daniel Taro +2,5 seta
i Vesely win ?
Ja gram osobiście Schwartzmana -1,5 setaCo sadzicie dzis o meczu IVo over 3,5 seta
Napolitano +2,5 seta
Daniel Taro +2,5 seta
i Vesely win ?
spokojnie , to ze przelamala ja to nie panikuj odrazuDzięki.
Halo Venus. Ktoś tu dzisiaj lewą nogą wstał.
z tym setem Japońca wolałem nie ryzykować, Busta a Janowicz to lata świetlne w chwili obecnej, ale myślę, że 6:4 6:3 6:4 powinien Taro ugrać, a kurs na to handi rośnieOgadaliscie te wszystkie mecze ? J aogladalem Taro z Janowiczem i seta powinien ugrac, Napolitano tez ogladalem i wygladal solidnie na wymianach, a Schwartzman jakos nie nie przekonuje mysle ze moze odczuwac w nogach te ostatnie 5 setow
Edit, mysle ze napolitano dzis moze nawet wygrac
O tym samym myślałem. Pierwszy gem będzie kluczowy dla tego meczu. Olivo zepnie się na 300% by go ugrać. Jednak ja myślę że Tsona weźmie ten meczTsonga powinien wziąć ale jest jeden minus. Zaczyna od serwisu. Wchodzi na kort i serwuje więc może braknąć koncentracji.
Przecież nawet tego nie ruszałem po żebrackim kursie ???? Liczę, że nie będzie przeciągać meczu, bo czekam na innyspokojnie , to ze przelamala ja to nie panikuj odrazu
no chyba ze ???? no ja rowniez mam nadzieje ze szybko ja pyknie i wyjdzie JOOOO TSONGAPrzecież nawet tego nie ruszałem po żebrackim kursie ???? Liczę, że nie będzie przeciągać meczu, bo czekam na inny
No moze masz racje, wiadomo ze Busta to nie szop, ale jakos Busta tez nie przemawia, ale to handi wyglada ciekawie, wiec chyba pobieramz tym setem Japońca wolałem nie ryzykować, Busta a Janowicz to lata świetlne w chwili obecnej, ale myślę, że 6:4 6:3 6:4 powinien Taro ugrać, a kurs na to handi rośnie
Jeśli chodzi o Włocha to też wierzę, że powalczy