swanidius
Użytkownik
no to moze i masz racjetylko, że właśnie patrząć na kursy to ludzie tu idą w under bo kurs na Japońca rośnie
no to moze i masz racjetylko, że właśnie patrząć na kursy to ludzie tu idą w under bo kurs na Japońca rośnie
10 rogali,takie coś znalazłem na necie ale nie mam tego gdzie pograć ???? może ktoś pogra ale nie zachęcam chodzi o rogale ????
Al Wehdat - Al Wahda, Al Wahda over 0.5 FT @ 1.84 Unibet
Musi mi coś w końcu wejść...
Widziałem tą akcję. Komos ????Mousesports 1hp zabrakło do dogrywki :grin:
nie dzisiaj:-( Mariners super, Twins ni bardzoNo dobra takie ako:
Twins
Mariners + 2.5
Neapolitano + 2.5 seta
Trungelliti/Lopez ov 3.5
AKO: 7.51
Niech się dzieje.
Good luck to all...
Ja tak gram, zajrzyj do działuMakarova + Kvitova na rano?
tez chyba tak zagramJa tak gram, zajrzyj do działu
Jak więcej osób się pod tym podpisze, to większa szansa że wejdzie :razz:Ja tak gram, zajrzyj do działu
zupelnie bezsensowny typ . nic nie przemawia za johnsonem to raz , dwa ze graja na piachu wiec drewno amerykanskie znane tylko z takiego sobie serwisu raczej seta nawet nie ugra ...ale stawiaj to twoja kasaCoric B. - Johnson S. 2 @ 2.55
Coric B. - (Johnson S. -1.5s) 2 @ 3.7
Normalnie to powinny ogarnąć. Tylko granie kobiet niesie ze sobą ryzyko. Nigdy nie wiesz kiedy która dostanie okresu.Makarova + Kvitova na rano?
Tu grają dwa drewna.zupelnie bezsensowny typ . nic nie przemawia za johnsonem to raz , dwa ze graja na piachu wiec drewno amerykanskie znane tylko z takiego sobie serwisu raczej seta nawet nie ugra ...ale stawiaj to twoja kasa
polozyla sie przed pisowskim wyrzutkiemTu grają dwa drewna.
Jak tam Twoja Ferro ?