Jeszcze na noc NY Liberty win @2.19 WNBA. Nie szaleć ze stawką, ja już idę spać. Typ pod value, obie drużyny źle zaczęły sezon, więc gram na drużynę gdzie jest wyższy kurs i która gra u siebie. Dobranoc tenisowe świry
Brown +7.5 gema Rozliczam teraz bo caly dzien mnie nie bylo. Czlowiek haruje caly dzien zeby Brown mogl nie ogarnac handi, robiac 0:6w 3cim secie...zal
Moje zdanie jest takie, że strasznie dużo osób gra dzisiaj na gładkie zwycięstwo tych Pań i kursy są coś dziwnie wysokie, a to oznacza, że duża szansa, że jedna dziś wtopi. To tylko moje zdanie. Dla mnie no bet.
Good luck to all...
zupelnie bezsensowny typ . nic nie przemawia za johnsonem to raz , dwa ze graja na piachu wiec drewno amerykanskie znane tylko z takiego sobie serwisu raczej seta nawet nie ugra ...ale stawiaj to twoja kasa
Normalnie to powinny ogarnąć. Tylko granie kobiet niesie ze sobą ryzyko. Nigdy nie wiesz kiedy która dostanie okresu.
Jeżeli któraś ma wtopić to stawiałbym na Makarovą. Pokonanie Kerber na clayu to żaden wyczyn.
zupelnie bezsensowny typ . nic nie przemawia za johnsonem to raz , dwa ze graja na piachu wiec drewno amerykanskie znane tylko z takiego sobie serwisu raczej seta nawet nie ugra ...ale stawiaj to twoja kasa