>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
takie coś znalazłem na necie ale nie mam tego gdzie pograć ???? może ktoś pogra ale nie zachęcam ;) chodzi o rogale ????

10 rogali,
14 a w pierwszej połowie tylko 3 były hehe,
11 rogali...

może ktoś pograł bo ja nie miałem gdzie ????
P.S muszę obserwować tego gościa ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
fuck teraz jestem wściekł, że zamiast + 7.5 handi na Japońca zagrałem jakieś głupie ov 3 seta u dwóch pędzli ????

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Jeszcze na noc NY Liberty win @2.19 WNBA. Nie szaleć ze stawką, ja już idę spać. Typ pod value, obie drużyny źle zaczęły sezon, więc gram na drużynę gdzie jest wyższy kurs i która gra u siebie. Dobranoc tenisowe świry ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Brown +7.5 gema ⛔ ⛔ ⛔ Rozliczam teraz bo caly dzien mnie nie bylo. Czlowiek haruje caly dzien zeby Brown mogl nie ogarnac handi, robiac 0:6w 3cim secie...zal

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Stawiać na Olivio po 1.9 - sorry panowie, ale to są ości, wszyskie handicapy już pozabijał, jest po zawodach, teraz to jest rzut monetą.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Moje zdanie jest takie, że strasznie dużo osób gra dzisiaj na gładkie zwycięstwo tych Pań i kursy są coś dziwnie wysokie, a to oznacza, że duża szansa, że jedna dziś wtopi. To tylko moje zdanie. Dla mnie no bet.
Good luck to all...

L 234

lalus85

Użytkownik
Coric B. - Johnson S. 2 @ 2.55
Coric B. - (Johnson S. -1.5s) 2 @ 3.7
zupelnie bezsensowny typ . nic nie przemawia za johnsonem to raz , dwa ze graja na piachu wiec drewno amerykanskie znane tylko z takiego sobie serwisu raczej seta nawet nie ugra ...ale stawiaj to twoja kasa

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Makarova + Kvitova na rano?
Normalnie to powinny ogarnąć. Tylko granie kobiet niesie ze sobą ryzyko. Nigdy nie wiesz kiedy która dostanie okresu.
Jeżeli któraś ma wtopić to stawiałbym na Makarovą. Pokonanie Kerber na clayu to żaden wyczyn.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
zupelnie bezsensowny typ . nic nie przemawia za johnsonem to raz , dwa ze graja na piachu wiec drewno amerykanskie znane tylko z takiego sobie serwisu raczej seta nawet nie ugra ...ale stawiaj to twoja kasa
Tu grają dwa drewna.
Jak tam Twoja Ferro ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom