>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
To jak wszyscy, to wszyscy. W gimnazjum wrzuciłem taśme 20 zł do wygrania 10k. Niedziela, 10 spotkań chyba wszystkie z piłki nożnej. 8 mecz, bramka w 90. minucie albo doliczony czas. Modliłem się, aby dwa ostatnie, któryś z nich nie wszedł, ale niestety.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
tak samo jak zauwazylem od jakiegos czasu w szlemach ze zawsze jak sa rozpisane mecze na godz 11.np w rolandzie czyli pierwsze jest ich ok 10 ktorys faworyt leci czy to simon czy konta czy inni a patrzac na jutro williams stosur thiem goffin cos z tego wyleci

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Powiem tak....przejrzałem ofertę na jutro z ATP.
Czuję pismo nosem, że będzie niespodzianka i jutro Schwartzman kończy przygodę z RG.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Czuję pismo nosem, że będzie niespodzianka i jutro Schwartzman kończy przygodę z RG.
ja już pisałem, że w tym meczu gram over, linia 33.5 bardzo niska i przyjemna
EDIT: chociaż może lepiej + 2.5 seta Włocha po tym samym kursie
Trzeba to przemyśleć

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Chyba nie sugerujesz się tym że Napolitano odpalił cienkiego w tym roku Zvereva

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
zapomnialem.o jednym meczu...vesely z bedene...jiri rozwalil socka pokazujac moc uderzen...piekielnie mocny i regularny serw...jest dobrze przygotowany do tego turnieju i dla mnie to mocny typ.na jutro wrocil na dobre tory od jakiegos czasu budowal.pewnosc w nizszej randze turnieju ale umowmy sie bedene to napewno nie lepszy gracz a w tym momencie to juz naprwno nie..Vesely maks 31 choc jak bedzie lawina typow.na.oveey over 3.5 to nie zdziwie sie jak 30 wygra

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Chyba nie sugerujesz się tym że Napolitano odpalił cienkiego w tym roku Zvereva
ja kompletnie nie znam.goscia i nigdy nie widzialem ale.maly schwartzmann po tym co widzialem.z.rublevem jestw stanie z.kazdym przegrac i napewno jakims mocnym faworytem nie jest ob 3.5 jak w maslo
do.0 nie umie wygrywac a sam latwo nie daje mysle.ze napolitano zaciera rece bo losowanie trafione dla niego

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
raczej tym jak Diego się okrutnie męczył z Rublevem, kursy na Diego lecą w dół, a to dobry znak ;)
Tenisem interesuje się od dawna i mnóstwo przypadków widziałem gdy ktoś męczył się w pierwszej rundzie a w kolejnych odprawiał rywali bez kwitka. Taki mecz z Rublevem pokazał tylko że jest mocny mimo że grał słabo to wygrał to samo dzisiaj z Tsongą jutro dojedzie Olivo

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
tsonga olivo 1.80 - 1.90 ..1 gem od wygranej i taki kurs ? cos tu smierdzi co najmniej olivo faworytem powinien byc gdybym teraz mial zagrac to olivo lakomy kasek nawet jak dojdzie do tb to 50/50
troicki broni pkt z rg2016 bodajze 4r mysle ze z tym zapalnikiem poradzi sobie choc ov3.5 widzi mi sie

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
tsonga olivo 1.80 - 1.90 ..1 gem od wygranej i taki kurs ? cos tu smierdzi co najmniej olivo faworytem powinien byc gdybym teraz mial zagrac to olivo lakomy kasek nawet jak dojdzie do tb to 50/50

troicki broni pkt z rg2016 bodajze 4r mysle ze z tym zapalnikiem poradzi sobie choc ov3.5 widzi mi sie
kurs taki jest dlatego żeby ludzi zachęcić do grania na Olivo i pewnie dużo ludzi się skusi, a prawda jest taka, że buki dobrze wiedzą, że na 75% mecz weźmie tsonga

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Jeśli w głowie Olivo coś się nie przestawi, to dlaczego niby miałby jutro wyjść i zagrać totalną klapę? O co chodzi z tym, że Tsonga ma go roznieść? Zagrał ostatnio jeden dobry turniej w Lyonie, a tak naprawdę przed nim był wielką niewiadomą i dużo osób pisało, że to ryzyko grać w jego stronę, bo urodziło mu się dziecko, bo to nie ten sam Tsonga. Nagle teraz faworyt murowany, przegrywa 2-1 w setach, jego rywala dzieli gem od wygranej i to niby Tsonga ma nie zostawić suchej nitki na Olivo.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
mnie zainteresowało jutrzejsze spotkanie Busta vs Daniel, kursy na Japońca chyba trochę przesadzone, na minimum seta go stać uważam, a płacą za to aż 2.15

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Jeśli w głowie Olivo coś się nie przestawi, to dlaczego niby miałby jutro wyjść i zagrać totalną klapę? O co chodzi z tym, że Tsonga ma go roznieść? Zagrał ostatnio jeden dobry turniej w Lyonie, a tak naprawdę przed nim był wielką niewiadomą i dużo osób pisało, że to ryzyko grać w jego stronę, bo urodziło mu się dziecko, bo to nie ten sam Tsonga. Nagle teraz faworyt murowany, przegrywa 2-1 w setach, jego rywala dzieli gem od wygranej i to niby Tsonga ma nie zostawić suchej nitki na Olivo.
hahaha ja to pisałem i Tsonga mi pokazał jak bardzo się myliłem, rozjebał turniej w Lyonie elegancko, dzisiaj coś było na rzeczy, grał fatalnie, Olivo wcale nie grał super tenisa to Tsonga był słaby, a i tak nie potrafił tego meczu skończyć, pomimo wielu okazji. Myślę, że drugi taki słaby dzień w jego wykonaniu to bardzo mała szansa. Inna kwestia, że gra u siebie i publiczność go przepchnie do następnej rundy jak będzie trzeba. Wiadomo w tenisie wszystko możliwe, ale moje zdanie jest takie, że to wygra Francuz i już.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
delpo z almagro powinien spokojnie sobie poradzic..kyrgios z andersonem 1.4 to taka sama lokata jak z kolba...jest w swietnej formie...zatrudnil s grosjeana jako trenera od kilku tyg i juz widze ze im bedzie dobrze kyrgios to moze tu namieszac jest w gazie..verdasco jak pociagnal zvereva umocni sie widac ze ma ochote grac w tym roku dluzej a herbert dla niego to zaden przeciwnik w dodatku publika bedzie za herbertem i to zmobilizuje fernando dla mnie bomba..wawrinka z.dolgopolovem nie ma co mowic ..stan idzie tu po polfinal minimum..chung ogarnal.sama i.mysle ze latwiej mu bedzie.z.denisem szczegolnie na.maczce wiec reasumujac
monfils delpo kyrgios verdasco wawrinka..ako 3 polecam baaardzo.grubasnie podejrzewam ze wszyscy pokryja handi -1.5 seta a ich przeciwnicy max seta do tego thiem dimitrov i djoko ako 3.73 jak wejdzie gruby kupon gram za 5k a jak nie to ostatni typ rolanda za 1000 i jestem empty

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
mnie zainteresowało jutrzejsze spotkanie Busta vs Daniel, kursy na Japońca chyba trochę przesadzone, na minimum seta go stać uważam, a płacą za to aż 2.15
dla mnie tak jak mayer nie ugral seta tak taro go nie ugra..im wiecej osob rzuci sie na overy tym wieksza.szansa na 30

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
dla mnie tak jak mayer nie ugral seta tak taro go nie ugra..im wiecej osob rzuci sie na overy tym wieksza.szansa na 30
tylko, że właśnie patrząć na kursy to ludzie tu idą w under bo kurs na Japońca rośnie

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
No dobra takie ako:
Twins
Mariners + 2.5
Neapolitano + 2.5 seta
Trungelliti/Lopez ov 3.5
AKO: 7.51

Niech się dzieje.
Good luck to all...

Status