>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
adik1992 505K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
no i knox schull oddały wygrany mecz, tylko pozazdrościć hojności bo widać było że rywalkom się nie chciało tego meczu wygrać ale ktoś przegrać musiał

Otrzymane punkty reputacji: +1
cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Polecam zagrać dziś przeciwko parze Flipkens/Larson w deblu. Belgijka wczoraj odpadła a Johana puściła mecz bez walki więc po co miałby siedzieć zamiast i grać debla, kurs na rywalki spada ale jest jeszcze ok. 2,1
Glupie pizdy mogly to w 2 secie juz wygrać. Imo dobry typ, leci reputa

L 234

lalus85

Użytkownik
Widze Unibet wyplaca caly czas po kursie 4,21 euro a na pytanie czy aktualizuja kurs bo drastycznie spadl ostatnio koles mi odpowiada ,ze mi mailowo odpisza ....Czlowiek traci na wszystkim kurde

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dysponuje ktoś z Was jakąś stroną z transmisjami tenisa i innych sportów żeby można było oglądać na smartfonie lub może jakąś aplikacja...
Podziękuję reputkami

juras333 802

juras333

Użytkownik
i tipsa krecz :p
Dysponuje ktoś z Was jakąś stroną z transmisjami tenisa i innych sportów żeby można było oglądać na smartfonie lub może jakąś aplikacja...
Podziękuję reputkami
SportZone które już tutaj było wspominane setki razy. masz dodatek do chrome i apke na androida której osobiście nie testowałem

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
coś mi się nie wydaje ze mu wygra
Może i nie zamkną meczu w 90 minutach, ale mi się jednak wydaje, że dadzą radę. Kurswisko @2, a jeszcze jak się uda i będą prowadzić dwoma golami to z miejsca w bet365 będę mieć rozliczony zakład, więc mi pasuje. Jest to ich ostatnia szansa na ligę mistrzów. Specjalnie ligę odpuścili pod koniec sezonu, żeby skupić się na lidze europejskiej. Do tego zawodnicy mają w kontraktach zapisane klauzule, że jak nie zakwalifikują się do ligi mistrzów to ich wynagrodzenie zmniejszy się o 25% - a wiadomo, że hajs to największa motywacja ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom