piotrex007
Użytkownik
Bo to dziwny człowiek jest :jezora:Wczoraj był płacz że Kyrgios puścił mecz. Skoro puścił wczoraj w singlu to czemu dzisiaj nie zrobił tego samego z deblem? Słucham znawców?
Bo to dziwny człowiek jest :jezora:Wczoraj był płacz że Kyrgios puścił mecz. Skoro puścił wczoraj w singlu to czemu dzisiaj nie zrobił tego samego z deblem? Słucham znawców?
Bo jest wredny :grin:Wczoraj był płacz że Kyrgios puścił mecz. Skoro puścił wczoraj w singlu to czemu dzisiaj nie zrobił tego samego z deblem? Słucham znawców?
Nie żartuj gościu nawet. Oglądałeś tego debila wczoraj ? Jesli tak to wiesz, że miał wy...e na ten mecz i odpuścił. Dzisiaj wstał w lepszym humorze, plus pewnie to że nie grał sam i efekt jest. To jest taki właśnie pusty łeb który powinien mieć zakaz gry w tenisa ! Ja miałem kickera wczoraj na live po kursie 4, o czym tutaj pisałem bo widziałem co się dzieje. Jednak mimo wygrania zakładu jestem nadal zniesmaczony tym co ten brudas wyprawia na kortach i jak nie szanuje przeciwników.Wczoraj był płacz że Kyrgios puścił mecz. Skoro puścił wczoraj w singlu to czemu dzisiaj nie zrobił tego samego z deblem? Słucham znawców?
Powinieneś się do tego przyzwyczaić, a i jeszcze mody skasują ci komentarz.Ale Ty spamujesz tymi typami. Zacznij to rozliczać, podawać buka i kursy...
Musi polecieć jak taką przewagę roztrwoniłDjere z Otte nie wiem czy grał na pół gwizdka, ale ilu BP on nie wykorzystał to śmiech. Powinien to zamknąć w dwóch setach, a teraz czas na loterię w TB, gdzie widzę większe szanse Niemca.
Nawet miał setową - co zrobisz:grin:Djere 4-1 i swój serwis > łamie się dwa razy. Teraz serwuje na mecz > znowu łamak XD
Bo u nich zegar idzie do przodu i nie reaguje natychmiastowo na czas, przerwe itp. Dlatego lepiej oglądać stream.zaczyna mnie powoli irytować cofanie czasu przez unibet . Stawiam zakład na kwarte na 3:04 do końca i po sekundzie rzucają 5 pktów i czas 3:30 do końca...