>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
A 97

analyst

Użytkownik
Wczoraj był płacz że Kyrgios puścił mecz. Skoro puścił wczoraj w singlu to czemu dzisiaj nie zrobił tego samego z deblem? Słucham znawców?
Nie żartuj gościu nawet. Oglądałeś tego debila wczoraj ? Jesli tak to wiesz, że miał wy...e na ten mecz i odpuścił. Dzisiaj wstał w lepszym humorze, plus pewnie to że nie grał sam i efekt jest. To jest taki właśnie pusty łeb który powinien mieć zakaz gry w tenisa ! Ja miałem kickera wczoraj na live po kursie 4, o czym tutaj pisałem bo widziałem co się dzieje. Jednak mimo wygrania zakładu jestem nadal zniesmaczony tym co ten brudas wyprawia na kortach i jak nie szanuje przeciwników.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Djere z Otte nie wiem czy grał na pół gwizdka, ale ilu BP on nie wykorzystał to śmiech. Powinien to zamknąć w dwóch setach, a teraz czas na loterię w TB, gdzie widzę większe szanse Niemca.
Edit: 5-2 dla Niemca, koniec meczu... co za patałach

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Djere z Otte nie wiem czy grał na pół gwizdka, ale ilu BP on nie wykorzystał to śmiech. Powinien to zamknąć w dwóch setach, a teraz czas na loterię w TB, gdzie widzę większe szanse Niemca.
Musi polecieć jak taką przewagę roztrwonił:cool:

L 234

lalus85

Użytkownik
zaczyna mnie powoli irytować cofanie czasu przez unibet . Stawiam zakład na kwarte na 3:04 do końca i po sekundzie rzucają 5 pktów i czas 3:30 do końca...

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
zaczyna mnie powoli irytować cofanie czasu przez unibet . Stawiam zakład na kwarte na 3:04 do końca i po sekundzie rzucają 5 pktów i czas 3:30 do końca...
Bo u nich zegar idzie do przodu i nie reaguje natychmiastowo na czas, przerwe itp. Dlatego lepiej oglądać stream.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom