Ale Ty spamujesz tymi typami. Zacznij to rozliczać, podawać buka i kursy...tsonga 1 set live polecam
to samo bd z tsonga ze wygra 2 set :] zobaczymy ale mam nadzieje na 2:0 :]Edmund spinaj poslady, jednak przeczucie mnie nie mylilo ale pogralem
ta sama Beck która nie potrafi grać w tenisa i ostatnio leci z każdym? polecam zobaczyć na tennis explorer, nawet w niższym poziomie niż ITF przegrywa, już nie wspomnę o meczu z Vondorusovą w Bieluwazalbym na kiki bertens przed rg i w niemczech...beck bedzie bardzo niewygodna
Niektórzy nie posiadają zbyt dużo informacjita sama Beck która nie potrafi grać w tenisa i ostatnio leci z każdym? polecam zobaczyć na tennis explorer, nawet w niższym poziomie niż ITF przegrywa, już nie wspomnę o meczu z Vondorusovą w Biel
i ta sama Kiki która rok temu tu wygrała i ogólnie jest czołówką jeśli chodzi o grę na clayu?
slusznie byc moze sposob formy kiki zaczyna sie od dobrej gry w turnieju poprzedzajacym GSta sama Beck która nie potrafi grać w tenisa i ostatnio leci z każdym? polecam zobaczyć na tennis explorer, nawet w niższym poziomie niż ITF przegrywa, już nie wspomnę o meczu z Vondorusovą w Biel
i ta sama Kiki która rok temu tu wygrała i ogólnie jest czołówką jeśli chodzi o grę na clayu?
ja się tam martwie o berlocqa bo coś go boli w krzyżu niefajnie to wygląda ale gra .. :]ten Simon tak ma, wzialem zagralem, mimo wszystko napisalem, ze na ryzyku bo wiem jak poszczegolni goscie graja no ale zasugerowalem sie Edmundem i jego dobra forma, a Simon to taki niewdziecznik baloniarz na serwisie ale jakos te punkty rankingowe ciula, taka z niego Cornet francuskiego tenisa.
Ja też się skusiłem na Edmunda drugi set po tym, co napisałeś i pomimo ryzyka, o czym pisałeś i jak Simon złamał to pomyślałem "cholera, ten qrchuck wiedział, co pisze", ale na szczęście Edmund teraz odłamał i oby ogarnął tego setaten Simon tak ma, wzialem zagralem, mimo wszystko napisalem, ze na ryzyku bo wiem jak poszczegolni goscie graja no ale zasugerowalem sie Edmundem i jego dobra forma, a Simon to taki niewdziecznik baloniarz na serwisie ale jakos te punkty rankingowe ciula, taka z niego Cornet francuskiego tenisa.
Dobrze, że chociaż handi pokrył ????ja się tam martwie o berlocqa bo coś go boli w krzyżu niefajnie to wygląda ale gra .. :]
Bo postawił, że wygra. Kurs wyższy.Wczoraj był płacz że Kyrgios puścił mecz. Skoro puścił wczoraj w singlu to czemu dzisiaj nie zrobił tego samego z deblem? Słucham znawców?