>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
adik1992 505K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Węgier odłamał ciekawe czy coś wreszcie zaskoczy, Knox Schull juz połamały, teraz tylko trzymać
i się węgier od razu połamał co za gość

galica13 522

galica13

Użytkownik
uwazalbym na kiki bertens przed rg i w niemczech...beck bedzie bardzo niewygodna
ta sama Beck która nie potrafi grać w tenisa i ostatnio leci z każdym? polecam zobaczyć na tennis explorer, nawet w niższym poziomie niż ITF przegrywa, już nie wspomnę o meczu z Vondorusovą w Biel
i ta sama Kiki która rok temu tu wygrała i ogólnie jest czołówką jeśli chodzi o grę na clayu?

loj99 530

loj99

Użytkownik
ta sama Beck która nie potrafi grać w tenisa i ostatnio leci z każdym? polecam zobaczyć na tennis explorer, nawet w niższym poziomie niż ITF przegrywa, już nie wspomnę o meczu z Vondorusovą w Biel
i ta sama Kiki która rok temu tu wygrała i ogólnie jest czołówką jeśli chodzi o grę na clayu?
Niektórzy nie posiadają zbyt dużo informacji

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
slusznie byc moze sposob formy kiki zaczyna sie od dobrej gry w turnieju poprzedzajacym GS

loj99 530

loj99

Użytkownik
ten Simon tak ma, wzialem zagralem, mimo wszystko napisalem, ze na ryzyku bo wiem jak poszczegolni goscie graja no ale zasugerowalem sie Edmundem i jego dobra forma, a Simon to taki niewdziecznik baloniarz na serwisie ale jakos te punkty rankingowe ciula, taka z niego Cornet francuskiego tenisa.
ja się tam martwie o berlocqa bo coś go boli w krzyżu niefajnie to wygląda ale gra .. :]

piotrex007 103,5K

piotrex007

Użytkownik
ten Simon tak ma, wzialem zagralem, mimo wszystko napisalem, ze na ryzyku bo wiem jak poszczegolni goscie graja no ale zasugerowalem sie Edmundem i jego dobra forma, a Simon to taki niewdziecznik baloniarz na serwisie ale jakos te punkty rankingowe ciula, taka z niego Cornet francuskiego tenisa.
Ja też się skusiłem na Edmunda drugi set po tym, co napisałeś i pomimo ryzyka, o czym pisałeś i jak Simon złamał to pomyślałem &quot;cholera, ten qrchuck wiedział, co pisze&quot;, ale na szczęście Edmund teraz odłamał i oby ogarnął tego seta ;)

psychol32 482,7K

psychol32

Użytkownik
Wczoraj był płacz że Kyrgios puścił mecz. Skoro puścił wczoraj w singlu to czemu dzisiaj nie zrobił tego samego z deblem? Słucham znawców?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom