>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Może i nie zamkną meczu w 90 minutach, ale mi się jednak wydaje, że dadzą radę. Kurswisko @2, a jeszcze jak się uda i będą prowadzić dwoma golami to z miejsca w bet365 będę mieć rozliczony zakład, więc mi pasuje. Jest to ich ostatnia szansa na ligę mistrzów. Specjalnie ligę odpuścili pod koniec sezonu, żeby skupić się na lidze europejskiej. Do tego zawodnicy mają w kontraktach zapisane klauzule, że jak nie zakwalifikują się do ligi mistrzów to ich wynagrodzenie zmniejszy się o 25% - a wiadomo, że hajs to największa motywacja ????
To jakby nie mieli zapisane, to o te 25% gorzej by grali. Bez przesady. To jest mecz o taką stawkę, że pieniądze nie grają roli. Ajax to ambitna drużyna, z młodymi zawodnikami, tam nikt nie zlekceważy tego spotkania.

A 97

analyst

Użytkownik
Bublik TB a tam zapewne utopi, Polansky znając moje szczęście do TB ostatnio to pewnie zabawi się w Isnera hehe ????
idę o wszystko, że odda serwis na początku na 0:1 ????

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
To jakby nie mieli zapisane, to o te 25% gorzej by grali. Bez przesady. To jest mecz o taką stawkę, że pieniądze nie grają roli. Ajax to ambitna drużyna, z młodymi zawodnikami, tam nikt nie zlekceważy tego spotkania.
Gdyby te 25% nic nie znaczyło to w klubie pewnie nawet nie myśleliby, żeby coś takiego zawodnikom wpisywać w kontrakty. Jest to na pewno jakaś motywacja dla zawodników. Wszystko się kręci wokół pieniądza. Nie wygrają - nie mają ligi mistrzów - zawodnicy z zarobkami 25% mniejszymi - klub kolejny rok bez LM i znowu mniejsze pieniądze od sponsorów - ograniczenia na rynku transferowym (a mówi się o kosmicznych ofertach np. za samego Griezmanna). Ajax młoda drużyna i nie wiadomo jak się w takim finale zachowają. Oczywiście, że mecz może pójść w każdą stronę, ale ja idę w zwycięstwo drużyny po prostu lepszej, dojrzalszej, bardziej doświadczonej i z trenerem, który wie o co gra i nie raz takie finały wygrywał.

juras333 802

juras333

Użytkownik
to sobie popatrz na tennisexplorerze jaki był &quot;opening odds&quot; a jaki jest w tej chwili. i mi powiedz, gdzie Ty tu widzisz jakikolwiek spadek. zresztą nie wiem po co ciągnąć ten temat, to i tak bez znaczenia

juras333 802

juras333

Użytkownik
ty ale co ja mam ci tlumaczyc, piszesz do mnie ze nie bylo spadkow ja patrze na odssportal same czerwone strzalki, poza tym ze juz ci napisalem ze sie nie kieruje kursami to probujesz mi cos wmowic, a wiem zapewne zagrales na chinke za moja namowa i wylewasz zale, niestety musze cie ***** zmartwic tez bym chcial miec 100 procentowa skutecznosc
haha weź bo Ci żyłka pęknie mistrzu, gdzie Ty tu widzisz wylewanie jakichkolwiek żali? ale rozumiem, nie każdy potrafi czytać ze zrozumieniem ???? aa no i dzięki, bo się nawet trochę pośmiałem ????

juras333 802

juras333

Użytkownik
no luz, spoko, bo w moich oczach to Ty się ośmieszasz każdym kolejnym postem ????
e: ciekawe czy dziś bracia Paire tak jak wczoraj okażą się ekspertami od debla, zaczęli nieźle ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom