seelowen
Użytkownik
co to?Partizani 2,10
co to?Partizani 2,10
No i już do przerwy Barca zdążyła wyjść na prowadzenieBarcelona 1,80
ja mam pre -9.5 ciekawe czy dadzą rade :?No i już do przerwy Barca zdążyła wyjść na prowadzenie
Albania. Partizani w pierwszej trójce, Laci przedostatnie. Partizani wygrywali z nimi 3 ostatnie mecze, w tym 2 wyjazdowe. Ogólnie Partizani gra ostatnio nieźle... Ale nic z tego. Nie strzelilico to?
Przedostatnia z ostatnia. Moze goście cos strzela.Stumbras w przewadze wygra?
źle nie wygląda, szkoda: dwa razy w siatkę, ale trzymanie swojego podania, głowa-kluczem do sukcesu, serwis niech działa, a będzie dobrzeKyrgios 1 set 2.0 STS
Już zaczyna ????źle nie wygląda, szkoda: dwa razy w siatkę, ale trzymanie swojego podania, głowa-kluczem do sukcesu, serwis niech działa, a będzie dobrze
Przecież odłamał. Też zbyt szybko go skreśliłem, ale wierzę w to 2:0.Do wszystkich Panów, którzy postawili na Kyrgiosa, oglądaliście Wy w ogóle jego wcześniejsze spotkania ?
**** mnie obchodzi, że odłamał. Oglądałeś mecz z Baghdatis'em i Harrison'em ?Przecież odłamał. Też zbyt szybko go skreśliłem, ale wierzę w to 2:0.
Brak odzewu, a tu już 2-0Stumbras w przewadze wygra?
Przecież pograłem Nadal DW 2;0 :zoltakartka: . Pogadaj z tymi, którzy na Nicka pograli, jednak choć znów się połamał to złej gry zarzucić mu nie można.**** mnie obchodzi, że odłamał. Oglądałeś mecz z Baghdatis'em i Harrison'em ?
To wybacz, myślałem, że jesteś z tych idiotów, którzy nie oglądali Nick'a i grają na niego bo duży kurs. Co do jego dzisiejszej formy to jestem dosyć zdziwiony, bo wygląda zupełnie inaczej niż chociaż w poprzednim meczu z Harrison'em. Zobaczymy co pokaże Kangur w 2 secie.Przecież pograłem Nadal DW 2;0 :zoltakartka: . Pogadaj z tymi, którzy na Nicka pograli, jednak choć znów się połamał to złej gry zarzucić mu nie można.
Ps. Dlaczego połowa forum nie rozlicza swoich typów?
Kowno też miało swoje szanse grając w 10, lepszym wyborem był over 0,5, właśnie pisałem posta, ale akurat bramka wpadła. Czekałem na nieco lepszy kurs :;/:Brak odzewu, a tu już 2-0