Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Albania. Partizani w pierwszej trójce, Laci przedostatnie. Partizani wygrywali z nimi 3 ostatnie mecze, w tym 2 wyjazdowe. Ogólnie Partizani gra ostatnio nieźle... Ale nic z tego. Nie strzelili
Przecież pograłem Nadal DW 2;0 :zoltakartka: . Pogadaj z tymi, którzy na Nicka pograli, jednak choć znów się połamał to złej gry zarzucić mu nie można.
Ps. Dlaczego połowa forum nie rozlicza swoich typów?
Przecież pograłem Nadal DW 2;0 :zoltakartka: . Pogadaj z tymi, którzy na Nicka pograli, jednak choć znów się połamał to złej gry zarzucić mu nie można.
Ps. Dlaczego połowa forum nie rozlicza swoich typów?
To wybacz, myślałem, że jesteś z tych idiotów, którzy nie oglądali Nick'a i grają na niego bo duży kurs. Co do jego dzisiejszej formy to jestem dosyć zdziwiony, bo wygląda zupełnie inaczej niż chociaż w poprzednim meczu z Harrison'em. Zobaczymy co pokaże Kangur w 2 secie.
Kowno też miało swoje szanse grając w 10, lepszym wyborem był over 0,5, właśnie pisałem posta, ale akurat bramka wpadła. Czekałem na nieco lepszy kurs :;/: