>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Dimitrov Dimitrov Dimitrov ... ma doping jak Maximus w Gladiatorze ???? z taką grą to może finał zaliczyć ale wiadomo nie ma co się podniecać ciekawe na kogo trafi.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
No nie oglądałem. Też robiła cyrki?
Tak, rzuciła rakietą, coś darła, ale mimo wszystko za chwilę miała dobre zagranie. Tylko to wystarczyło na średnio dysponowaną Suarez. Na tenisistki z wyższą dyspozycją odpada.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Niemki 0-1 po przerwje ładny wałek się szykuje

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
e tam walek - to dziewczyny U17 dopiero ,a Norwezki nie sa jakimis slabielcami , ale po przerwie Niemki powinny cos strzelic moze ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ale zawsze Niemki wygrywali z nimi po 4-0 ,a dzisiaj coś cieńko
Dziękuje Luke i dużo wygranych ja czekam na Szwecja 4,5 i Canada 5,5
ręczn ami pięknie weszła z Romuni Piłka tak sobie ,ale jestem zadowoony , bo niema strat naniej jak na Hokeju

W 181

wyar

Użytkownik
Wciaz sugeruje,byscie pamietali,ze mecz tenisowy to 2 wygrane sety,nie 1...
Dopisze jeszcze,ze mecz jest naprawde na styku,swietny poziom z 2 stron (szacunek dla Thiema za obrony brejkow w 1 secie) i nie zdziwi mnie tu wygrana Thiema...

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Coop Beach Tour - Genewa - Mężczyźni

Berta/Muller vs Kovatsch/Kissling 1 @ 2.65 Dafabet

Kurs trochę z kosmosu. Spore szansę ma outsider w tym pojedynku i warto spróbować. Mecz za godzinę.
Szanse mieli, ale zawalili szczególnie 2 set kiedy mogli w końcówce zrobić 2-3pkt przewagi. Niestety ⛔⛔⛔

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
To ja dokładam jeszcze na Dimitrova 2,28 ???? musi tylko znaleść siebie z pierwszego seta i ma ten mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom