D
0
dutra
Gość
KARAKAL XD
Co jest śmiesznego w nazwie śmigłowca?KARAKAL XD
Jak ty mówisz na fachowców bukmacherki Dziady to stoją pod sklepem i żebrają na Piwo :razz::grin:siema dziady! ????
zna się ktoś konkretnie na podzespołach PC?
siemanko, niezłe wdzianko ????Jak ty mówisz na fachowców bukmacherki Dziady to stoją pod sklepem i żebrają na Piwo :razz::grin:
Witam i Pozdrawiam
Może jakbyś słuchał polsatu sport to byś zrozumiałCo jest śmiesznego w nazwie śmigłowca?
6-3, 6-1Nadal DW 2:0 @2
BaH
Barcelona 1,80
Taki był zamysł choć avatar może mylićRogerio "Dutra" Silva?
A słuchałem, komentator wymienił nazwę śmigłowca - CaracalMoże jakbyś słuchał polsatu sport to byś zrozumiał
Z pewnością to właśnie on przelatywał co było żartem, depresję się leczy jak masz problemA słuchałem, komentator wymienił nazwę śmigłowca - Caracal
Ja dalej wierzę w ich awans, to MU jest żałosne. Powinni wcisnąć, jeżeli nie dostaną drugiej bramy. Wtedy zabiją mecz.Oglada ktos celte? Jest szansa, ze cos wcisna? Zasrane diably wezma ta lige europy jesli dzisiaj nie odpadna????
No tak masz racje Jutro nastzrelają Włochom ,oby bo zagram ten meczyk na owerka robie podsumowanie po każdych typach moich po meczach Usa ,chcem zobaczyć czy da się zarobić ,narazie jestem do tyłu kurde musimy zacząć wygrywac przez tydzień ,bo potem mnie nie będzie ,a chcem coś wyciagnać troche na wydatki swoje i znajomych zaprosić na jakas przekaske czy lody i kawe ,bo piwo nie pije ,ale jak oni zechcą to im kupie