>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
siema dziady! ????
zna się ktoś konkretnie na podzespołach PC?
Jak ty mówisz na fachowców bukmacherki Dziady to stoją pod sklepem i żebrają na Piwo :razz::grin:
Witam i Pozdrawiam

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Jak ty mówisz na fachowców bukmacherki Dziady to stoją pod sklepem i żebrają na Piwo :razz::grin:

Witam i Pozdrawiam
siemanko, niezłe wdzianko ????

oglądasz Szwecję?
coś mało brameczek w tej kolejce...

U 0

Gość
Francja Bije Canade co się dzieje w tym sporcie kurde coraz mniej kasy mam ,ale odrobi mi usa liga nanocke Red bule 2,5 1.60 i te 2 comam w temacie 2,5 1.40 ,moge zagrać over 3 1.60 ale gram 2,5 i red bule 2.24 ako ,musi wejsć czy grubas dać 2,5 o 00 meczyk Usa ,nie dokładac red Bula??

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Oglada ktos celte? Jest szansa, ze cos wcisna? Zasrane diably wezma ta lige europy jesli dzisiaj nie odpadna????
Ja dalej wierzę w ich awans, to MU jest żałosne. Powinni wcisnąć, jeżeli nie dostaną drugiej bramy. Wtedy zabiją mecz.

U 0

Gość
Ale ten hokej to jedna wielka loteria to czy będą bramki czy nie. Szwecja wydawało się że powinna kilka bramek strzelić, a po 2 tercjach 1-0... żenada
No tak masz racje Jutro nastzrelają Włochom ,oby bo zagram ten meczyk na owerka robie podsumowanie po każdych typach moich po meczach Usa ,chcem zobaczyć czy da się zarobić ,narazie jestem do tyłu ⛔ kurde musimy zacząć wygrywac przez tydzień ,bo potem mnie nie będzie ,a chcem coś wyciagnać troche na wydatki swoje i znajomych zaprosić na jakas przekaske czy lody i kawe ,bo piwo nie pije ,ale jak oni zechcą to im kupie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom