>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
No tak masz racje Jutro nastzrelają Włochom ,oby bo zagram ten meczyk na owerka robie podsumowanie po każdych typach moich po meczach Usa ,chcem zobaczyć czy da się zarobić ,narazie jestem do tyłu ⛔ kurde musimy zacząć wygrywac przez tydzień ,bo potem mnie nie będzie ,a chcem coś wyciagnać troche na wydatki swoje i znajomych zaprosić na jakas przekaske czy lody i kawe ,bo piwo nie pije ,ale jak oni zechcą to im kupie
Na dłuższą metę w tym hokeju nie da się wyjść na plus, jedna wielka loteria i tyle, wracam do stawiania nożnej.

mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
jest tu jakiś spec od kosza ? interesuje mnie mecz z ligi argentyńskiej o 2 w nocy Obras - San Lorenzo na 2 jest kurs 1.5 , zastanawiam się czy grubiej nie zagrać , Obras 7 w tabeli , Lorenzo jest liderem.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
u ruskich jest limit 240 tys na Lige Europy , ciekawe czy bez ociagania wyplaciliby kase jakby ktos posstaiwl tyle i wygral z 100 tys ????

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Ogladam od 10min Ajjax lepszy zdecydowanie. Sytuacji mieli kilka. Ale dali pograć Lyon owi od ok 38min i bum. Przypadkowy ale słuszny karny. Myźle ze Ajax jeszcze ukuje w 2 połowie i rozwieje spekulacje
Ajax over.1.5
1.61 bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom