>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
W 181

wyar

Użytkownik
To źle podejrzewasz. (co mnie nie dziwi, patrząc na typy :grin ???? Ja tu nie jestem od nawracania nikogo, czasem cos podam, ale generalnie nie chce się udzielać za dużo, bo nie lubie się kopać z gimbazą. Gdybym widział, ze sa tu ludzie, z którymi warto powymieniać poglądy to pewnie bym się uaktywnił. A tak, jestem tu tylko wtedy gdy cos oglądam i z ciekawości czytam opinie innych, cichutko siedze, ale czasem jak czytam takie głupoty to ciężko usiedzieć bez napisania czegoś. Poza tym za stary jestem na jakies zakładanie tematów i podawanie typków, musiałbym się cofnąc o jakies 10 lat, to bym się popodniecał może takim działaniem. Wysokich wygranych mistrzu ????
Ostatni raz OT

Ja i tak Cie podziwiam,ze odpisujesz koledze,ktory nie rozumie rzeczywistosci... To my wlasnie przesmiewalismy hejterow,co o zawodniku po jednym secie pisza,ze bez formy i w ogole beznadziejny,i sugeruja niemalze all in w drugiego. To nazywamy typowaniem ? Nie,to jest glupota i to nalezy pietnowac. To nie sa bledy (te zdarzaja sie kazdemu z nas) - to jest glupota,a czesto dziecinna chec zaimponowania innym, bo ze w wiekszosci za tym typowaniem nie idzie realna kasa,to jest pewne. I jest druga strona medalu - kolesie,ktorzy za wszelka cene chca odrobic wlasnie stracone pieniadze i swiecie wierza,ze typ podany przez takiego geniusza to dobry typ. Oczywiscie za chwile przegrywaja swoje ostatnie pieniadze przez takiego matolka a pozniej jest wielki zal do swiata a czasem i inne dramaty...
Dlatego nie,nie jestes zadnym hejterem tylko dlatego,ze piszesz proste prawdy ze swiata sportu - mecz trwa do ostatniej pilki i jak ktos tego nie wie,to jego rola jako typera powinna sie ograniczyc do nauki lub czytania co lepszych analiz ( a jest tu calkiem spora grupa niezlych graczy). a nie do wchodzenia na publiczne przeciez forum i gadanie glupot,a pozniej zalosny pisk,kiedy ktos na to reaguje. Hejter ? Kretynska nazwa wymyslona przez polmozgi po to,by nikt nie smial nikogo krytykowac (wyzywanie przeciez nie ma tu miejsca),w swiecie poprawnosci politycznej dziala wszedzie,w swiecie realnym - nigdzie. Nie lubi ktos hejtu ? Sport jest go pelen,a wiec swoja wrazliwosc realizuj na innym polu,to proste.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Mozna grac pojedyncze typy lub grac AKO :
AKO 2:
*Dynamo Moskwa vs Novosibirsk (siatkowka Rosja)
Dynamo Moskwa kurs 1,48
+
*Zenit vs Lokomotiv Belogorie (Rosja siatka )
Zenit -1,5 kurs 1,23
+
* Surgut Region vs Fakel ( Rosja siatka )
Fakel +1,5 kurs 1,18
+
* Atletico vs Real Madryt ( LM pilka nozna )
Real over 0,5 gola kurs 1,22
AKO = 2,62
###
- Dynamo Moskwa vs Novosibirsk = Dynamo przegralo ostatni mecz w grupie , Novosibirsk dobrze zaprezetowal sie Zenitem , ale Novosibirsk jest za cienki w uszach , zeby wygrac w polfinale z takim zepsolem jak Dynamo / Dynamo zmobilizuje sie na ten mecz
- Zenit = Zenit nie powinien sie bawic tak jak w meczu z Nowosibirskiem , gdzie tracili kilka pkt z rzedu / mozna to zrzucic na pewnie rozluznienie itp , bo byl to pierwszy mecz po wygraniu LM
- Fakel jest dla mnie druzyna o klasę lepszą niz Surgut , ale dalem tu +1,5 , bo to jednak walka o 5 miejsce i wszystko moze sie zdarzyc
- Real to Real

* Fakel wygral 3-1 juz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom