>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
przy Cuevasie dalej bym sie upieral,ze mecz sie nie skonczyl. Djoko ogarnal,ale mimo wszystko w bolach i przy wydatnej pomocy Nico...
Ciężko się patrzy na takiego Novaka. Nawet nie było radości za bardzo po ostatniej piłce :;/:

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
przy Cuevasie dalej bym sie upieral,ze mecz sie nie skonczyl. Djoko ogarnal,ale mimo wszystko w bolach i przy wydatnej pomocy Nico...
Mahut i Cuevas na ziemnej to jest taka przepaść, że jak nie mam lęku wysokości to bym się nabawił :grin:
Ze względu na to, że I set był cudem wygrany to odpuściłem, ale wszystko wraca na odpowiednie tory.

W 181

wyar

Użytkownik
Mahut i Cuevas na ziemnej to jest taka przepaść, że jak nie mam lęku wysokości to bym się nabawił :grin:
Ze względu na to, że I set był cudem wygrany to odpuściłem, ale wszystko wraca na odpowiednie tory.
Ja sie bede jednak troche upieral,ze jak ma dzien to potrafi zagrac na clay&#39;u,choc robi to rzadko,bo wiadomo,nawierzchnia go nie faworyzuje. Pamietam mecz 3 rundy Rolanda,gdzie prowadzil juz 2-1 w setach z Simonem,wczesniej eliminujac Gulbisa. Tu korty z wysokim odbiciem,szybkie,a wiec jego szanse troszke lepsze,no ale dyskutowac o roznicy miedzy nim a Cuevasem nie zamierzam,bo oczywiscie masz racje.Z tym ze Madryt to zawsze dziwny turniej byl ;)

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam wszystkich
Dynamo Moskwa powinna wygrać w siate 1.44 1 mecz palay offowy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom