filipek1996
Użytkownik
Nie wierze, że te ogóry nie pokryją mi BTTS, po tylu akcjach :grin:
gg 1:6spodziewałem się, że Kanada będzie tak 3:0 max 4:0 po 2 tercji i w miare możliwości kontrola wyniku stąd under goli, ale 5:0 po 25 minutach trochę martwi
Kolego zrób sobie przerwę w graniu twoje typy to totalna lipa wszystko masz na gruby minus????w takim razie zeby odrobic straty z progresji.
Idzie naprawde bardzo grubo Valencia -6,5 2,7
kolego nie rób mi za znawcę, jak dla Ciebie gruby minus to nie graj. eloKolego zrób sobie przerwę w graniu twoje typy to totalna lipa wszystko masz na gruby minus????
Tyle samo punktów - taki sam bilans bramek - ale więcej strzelonych bramek ma Nottingham. Oczywiście na chwilę obecną. Grają słabo, ale powinni dowieźć, a nawet powinni coś dorzucić, bo strach trochę. Ale myślę, że w przerwie się ogarną i zagrają lepiej w 2 połowie.Jakim cudem? Przy obecnych wynikach to Blackburn ich wyprzedza i lecą do League One nawet jak wygrają.
Gol 3 minuty po postawieniuBilbao win @2 Unibet
edit: Jak zwykle w nieodpowiednim momencie ???? Alaves 1-0...
Bilbao or draw
1.9
BET365
over 1,5
1.5
Bet365
ja nie wiem jak mozna miec tyle sytuacji i nic nie wturlac, pod koniec polowy mieli kolejna setke.
Ale Athletic ma taka przewage ze musi to wygrac.
Athletic @1,95
Athletic -1,5 @4,5 rowniez lekko proponuje bo ogladam ten mecz i tu moglo byc juz spokojnie 3:0 albo 3:1 dla Bilbao
ten mecz mozna podsumowac zdaniem niewykorzystane sytuacje się mszczą, Bilbao powinno rozstrzygnąć to spotkanie na swoją korzyść juz w 1 połowie. Aduriz i Williams to powinni sobie porządny trening strzelecki zrobićaz zal nie sprobowac drugi gol Bilbao za @2,94
Każdy typ grasz grubo mocno teraz bardzo grubo nic kompletnie NIC ci nie wychodzi i nawet tego nie rozliczasz na 2000x ????????????kolego nie rób mi za znawcę, jak dla Ciebie gruby minus to nie graj. elo
Każdy może sobie tutaj typy podawać, jak widzisz, że "cegli" ustaw w opcjach, aby nie widzieć jego wpisów. Ja sprawdzam co jest zgrane (dane statsy, często zerknę na żywo), dodatkowo wchodzę w konto gracza i patrze, jak mu idzie... Jak nie rozlicza, nie pobieram. Nawet jak gra grubo. Pytanie ile to jest. grubo. Byli tacy tutaj np.starytyper, co grali za tysiaka. Ale dla innych grubo to może być za 2 dychy. Grubo nic nie mówiKolego zrób sobie przerwę w graniu twoje typy to totalna lipa wszystko masz na gruby minus????
Normalnie i to jeszcze jak.jak to w końcu jest , można grać na Unibecie , czy nie ?