>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
mam pograne Bilbao w kosza over 4
tak jak przypuszczałem Teneryfa staneła
wchodzę bardzoooo mocno w mecz Bilbao po 2,4(przed spotkaniem przejawialy sie informacje ze Bilbao wygra-walcza o 8, ale je zlalem ) W chwili obecnej jest +2 pkt dla Bilabo

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Jakim cudem? Przy obecnych wynikach to Blackburn ich wyprzedza i lecą do League One nawet jak wygrają.
Tyle samo punktów - taki sam bilans bramek - ale więcej strzelonych bramek ma Nottingham. Oczywiście na chwilę obecną. Grają słabo, ale powinni dowieźć, a nawet powinni coś dorzucić, bo strach trochę. Ale myślę, że w przerwie się ogarną i zagrają lepiej w 2 połowie.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
⛔⛔⛔ ja nie wiem jak mozna miec tyle sytuacji i nic nie wturlac, pod koniec polowy mieli kolejna setke.
Ale Athletic ma taka przewage ze musi to wygrac.
Athletic @1,95
Athletic -1,5 @4,5 rowniez lekko proponuje bo ogladam ten mecz i tu moglo byc juz spokojnie 3:0 albo 3:1 dla Bilbao
⛔⛔⛔

az zal nie sprobowac drugi gol Bilbao za @2,94
⛔⛔⛔ ten mecz mozna podsumowac zdaniem niewykorzystane sytuacje się mszczą, Bilbao powinno rozstrzygnąć to spotkanie na swoją korzyść juz w 1 połowie. Aduriz i Williams to powinni sobie porządny trening strzelecki zrobić

duckland 884

duckland

Użytkownik
kolego nie rób mi za znawcę, jak dla Ciebie gruby minus to nie graj. elo
Każdy typ grasz grubo mocno teraz bardzo grubo nic kompletnie NIC ci nie wychodzi i nawet tego nie rozliczasz na 2000x ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔????????????

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Kolego zrób sobie przerwę w graniu twoje typy to totalna lipa wszystko masz na gruby minus????⛔⛔⛔
Każdy może sobie tutaj typy podawać, jak widzisz, że &quot;cegli&quot; ustaw w opcjach, aby nie widzieć jego wpisów. Ja sprawdzam co jest zgrane (dane statsy, często zerknę na żywo), dodatkowo wchodzę w konto gracza i patrze, jak mu idzie... Jak nie rozlicza, nie pobieram. Nawet jak gra grubo. Pytanie ile to jest. grubo. Byli tacy tutaj np.starytyper, co grali za tysiaka. Ale dla innych grubo to może być za 2 dychy. Grubo nic nie mówi ;)

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
W meczach Newcastle over rr przed przerwą, to jest już chyba zasadą :]
Teraz 8

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom