>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
nastepny gol Sporting @2, Sporting dalej walczy o 2 miejsce, choc szanse iluzoryczne jak wygraja to dojda Porto na 3 punkty, Belenenses o nic juz nie gra, a mecz w Lizbonie. Belenenses przegralo 7 ostatnich spotkan, a gol z karnego, no Sporting musi
⛔⛔⛔ nie no to jest ***** jakis dramat

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Nikt nie ma przeczucia, co do Cilica, który według mnie obecnie gra dużo lepszy tenis od Raonica? Ciekawe wydaje się 1,94 na pierwszy set dla Cilica, który lepiej wchodzi w mecz.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Sparta win(...)
Jeśli mówisz o żużlu, to Wrocław dziś może mieć ciężko. Gorzów jest w mojej ocenie bardzo mocny (jak nie najmocniejszy) w obecnym sezonie, a we Wrocławiu się trochę pozmieniało personalnie i już nie jest taką &#39;twierdzą&#39; w meczach domowych. Niemniej powodzenia, tak tylko informuję :wink:

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Granollers vamos :!: Portero mial meczowa w 2 secie, Gerard obronił i wygrał seta, a teraz wygra i mecz ????

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Jeśli mówisz o żużlu, to Wrocław dziś może mieć ciężko. Gorzów jest w mojej ocenie bardzo mocny (jak nie najmocniejszy) w obecnym sezonie, a we Wrocławiu się trochę pozmieniało personalnie i już nie jest taką &#39;twierdzą&#39; w meczach domowych. Niemniej powodzenia, tak tylko informuję :wink:
holandia piłka kopana ????
ale dzięki za info

ja próbuje

swiebodzin @8.68
x2 @3.29

4. lubuska
gospodarze o nic, a goście blisko spadku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom