>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
duckland 884

duckland

Użytkownik
To forum spadało na psy. Może 5% osób tutaj ma pojęcie o zarabianiu i podaje coś z głową. Reszta to jeźdźcy bez głowy. Niestety najlepsi już tutaj nie podają typów i chyba całkowicie stąd zniknęli ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Tyle samo punktów - taki sam bilans bramek - ale więcej strzelonych bramek ma Nottingham. Oczywiście na chwilę obecną. Grają słabo, ale powinni dowieźć, a nawet powinni coś dorzucić, bo strach trochę. Ale myślę, że w przerwie się ogarną i zagrają lepiej w 2 połowie.
Właśnie na to szukałem odpowiedzi. Widziałem tweeta dziennikarza dotyczącą kolejności ale chcę się upewnić. Vidal, jeżeli Blackburn strzeli gola i zostanie na +1 w bramkach to zostaje w Champions, tak ?

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
To forum spadało na psy. Może 5% osób tutaj ma pojęcie o zarabianiu i podaje coś z głową. Reszta to jeźdźcy bez głowy. Niestety najlepsi już tutaj nie podają typów i chyba całkowicie stąd zniknęli ????
Najlepsi już dawno przeszli na płatne typy ;)

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
nastepny gol Sporting @2, Sporting dalej walczy o 2 miejsce, choc szanse iluzoryczne jak wygraja to dojda Porto na 3 punkty, Belenenses o nic juz nie gra, a mecz w Lizbonie. Belenenses przegralo 7 ostatnich spotkan, a gol z karnego, no Sporting musi

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Tomek80 jeszcze się pojawia ;)
Ale fakt, ATP ze swoim excellem cisza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom