>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Bilbao polowa @2,73 Alaves juz o nic nie gra a Bilbao o puchary, poza tym sa w dobrej formie
⛔⛔⛔ ja nie wiem jak mozna miec tyle sytuacji i nic nie wturlac, pod koniec polowy mieli kolejna setke.
Ale Athletic ma taka przewage ze musi to wygrac.
Athletic @1,95
Athletic -1,5 @4,5 rowniez lekko proponuje bo ogladam ten mecz i tu moglo byc juz spokojnie 3:0 albo 3:1 dla Bilbao

S 3

scyzor33

Użytkownik
Coric masakra.
Co ten chłopak ma w głowie, żeby przegrywać z Kukushkinem..
Ludzie czy Wy kiedykolwiek zrozumiecie że na tenisie w bukmacherce nie da się zarabiać. Przecież ten Coric to drewno nie nadające się na piach. Jedynie w Marakeszu co roku coś udaje mu się ugrać. Trzy ostatnie mecze to porażki a wczoraj ledwo ledwo wygrana z Lopez Perezem . Przecież ten mecz to no bet, a granie po kursie 1.30 na Corica to w ogóle porażka.

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Ludzie czy Wy kiedykolwiek zrozumiecie że na tenisie w bukmacherce nie da się zarabiać. Przecież ten Coric to drewno nie nadające się na piach. Jedynie w Marakeszu co roku coś udaje mu się ugrać. Trzy ostatnie mecze to porażki a wczoraj ledwo ledwo wygrana z Lopez Perezem . Przecież ten mecz to no be, a granie po kursie 1.30 na Corica to w ogóle porażka.
Mów za siebie z tym zarabianiem kolego. ????

Po meczu każdy mądry.
Kukushkin to dno i nie wiem jakim cudem Coric zalicza taki zjazd żeby z nim na mączce przegrywać.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ja złapałem asekuracje przy +9,5 i weszło na ✅ tylko dlatego, że po przechwycie w ostatnich sekundach Okinawie już nie chciało się podbiec z piłką na pusty kosz ????
A już ich mieli w trzeciej kwarcie i myślałem, że będzie na spokojnie close game...

S 3

scyzor33

Użytkownik
Mów za siebie z tym zarabianiem kolego. ????
Po meczu każdy mądry.
Kukushkin to dno i nie wiem jakim cudem Coric zalicza taki zjazd żeby z nim na mączce przegrywać.
Ja tenisa gram dla zabawy ale jak widzę że Ty grasz takich Coriców to wątpię byś zarabiał. Tu nie chodzi o to że po meczu każdy taki mądry. Co miałem Ci gadać żeby grać na Kukuskina skoro dla mnie w tym meczu nie było faworyta.

kubarks 8,7K

kubarks

Użytkownik
spodziewałem się, że Kanada będzie tak 3:0 max 4:0 po 2 tercji i w miare możliwości kontrola wyniku stąd under goli, ale 5:0 po 25 minutach trochę martwi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom