l3ochnia
Użytkownik
o to samo miałem zapytać gdzie kolega tu promocje widział.Czemu promocja skoro wczoraj i przedwczoraj wygrali Łotysze?
o to samo miałem zapytać gdzie kolega tu promocje widział.Czemu promocja skoro wczoraj i przedwczoraj wygrali Łotysze?
ja nie wiem jak mozna miec tyle sytuacji i nic nie wturlac, pod koniec polowy mieli kolejna setke.Bilbao polowa @2,73 Alaves juz o nic nie gra a Bilbao o puchary, poza tym sa w dobrej formie
tez szkoda bo zlapalem na nich kurs @6,50 przy -14
Ludzie czy Wy kiedykolwiek zrozumiecie że na tenisie w bukmacherce nie da się zarabiać. Przecież ten Coric to drewno nie nadające się na piach. Jedynie w Marakeszu co roku coś udaje mu się ugrać. Trzy ostatnie mecze to porażki a wczoraj ledwo ledwo wygrana z Lopez Perezem . Przecież ten mecz to no bet, a granie po kursie 1.30 na Corica to w ogóle porażka.Coric masakra.
Co ten chłopak ma w głowie, żeby przegrywać z Kukushkinem..
To musisz mi to jakoś wytłumaczyć, bo ja u siebie widzę co innegoLudzie czy Wy kiedykolwiek zrozumiecie że na tenisie w bukmacherce nie da się zarabiać.
Mów za siebie z tym zarabianiem kolego. ????Ludzie czy Wy kiedykolwiek zrozumiecie że na tenisie w bukmacherce nie da się zarabiać. Przecież ten Coric to drewno nie nadające się na piach. Jedynie w Marakeszu co roku coś udaje mu się ugrać. Trzy ostatnie mecze to porażki a wczoraj ledwo ledwo wygrana z Lopez Perezem . Przecież ten mecz to no be, a granie po kursie 1.30 na Corica to w ogóle porażka.
Ja złapałem asekuracje przy +9,5 i weszło na tylko dlatego, że po przechwycie w ostatnich sekundach Okinawie już nie chciało się podbiec z piłką na pusty kosz ????
Ja tenisa gram dla zabawy ale jak widzę że Ty grasz takich Coriców to wątpię byś zarabiał. Tu nie chodzi o to że po meczu każdy taki mądry. Co miałem Ci gadać żeby grać na Kukuskina skoro dla mnie w tym meczu nie było faworyta.Mów za siebie z tym zarabianiem kolego. ????
Po meczu każdy mądry.
Kukushkin to dno i nie wiem jakim cudem Coric zalicza taki zjazd żeby z nim na mączce przegrywać.