>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Wybacz Stary,ale po tych slowach powinienes przestac obstawiac zaklady,a poogladac pare lat tenis. A 2 lata temu widziales Konte w czolowce ? :razz:
Możemy się założyć o piwo. Ja stawiam że Bellis szybciej osiągnie TOP 10 niż Dodin.

A 97

analyst

Użytkownik
Elegancko Mladenovic, kończ rumunkę jednocześnie moją taśmę. Oby moja pazerność dzisiaj popłaciła bo nie kontrowałem a kończy na 1150 zł ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Berdych WIN @ 2,10
Próbuje Czecha. Alex musi być konkretnie wymęczony po tych wszystkich ostatnich meczach.

W 181

wyar

Użytkownik
Możemy się założyć o piwo. Ja stawiam że Bellis szybciej osiągnie TOP 10 niż Dodin.
Sorry,nie bawie sie we wrozke,Bellis jest mloda i przyszlosc przed nia,zupelnie jak przed Dodin. Ty nie rozumiesz,ze to innego typu zawodniczki,nie rozumiesz,ze dojrzalosc tenisowa osiaga sie w roznym wieku,nie rozumiesz,ze nie jestem wrozka,ale Ty tez niestety nie. Moga osiagnac cos obydwie,a moga zostac przecietniakami,gdyby ktokolwiek to wiedzial na swiecie,to bylby milionerem,a Ty z lekkomyslnoscia 10-latka chcesz sie zakladac o cos,czego nie wiesz na pewno. Moge tylko wspolczuc.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Sorry,nie bawie sie we wrozke,Bellis jest mloda i przyszlosc przed nia,zupelnie jak przed Dodin. Ty nie rozumiesz,ze to innego typu zawodniczki,nie rozumiesz,ze dojrzalosc tenisowa osiaga sie w roznym wieku,nie rozumiesz,ze nie jestem wrozka,ale Ty tez niestety nie. Moga osiagnac cos obydwie,a moga zostac przecietniakami,gdyby ktokolwiek to wiedzial na swiecie,to bylby milionerem,a Ty z lekkomyslnoscia 10-latka chcesz sie zakladac o cos,czego nie wiesz na pewno. Moge tylko wspolczuc.
Hahahahaha rzeczywiście, zakładając się o piwo za 3 zeta, jestem strasznie lekkomyślny.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Coop Beach Tour - Genewa - Mężczyźni

Berta/Muller vs Kovatsch/Kissling 1 @ 2.65 Dafabet

Kurs trochę z kosmosu. Spore szansę ma outsider w tym pojedynku i warto spróbować. Mecz za godzinę.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam Wszystkich
Coś ruscy dają Dupy z Danią ,ten hokej schodzi na psy ,raz sporo goli ,a innym razem mało ,coś jestem z szokowany troche

5567 719

5567

Użytkownik
Witam Wszystkich
Coś ruscy dają Dupy z Danią ,ten hokej schodzi na psy ,raz sporo goli ,a innym razem mało ,coś jestem z szokowany troche
Tomciu nie zamartwiaj się, to dopiero 1 teracja minela. Jeszcze możesz sporo pieniędzy wygrac, ale możesz tez kilka groszy stracic. Grunt to miej pozytywne nastawienie, a wtedy zadzieją się pozytywne rzeczy. ????????:spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom