>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dziękuje masz racje ,jak nie wejdzie olać to ważne że ręczna wchodzi po 1.55 ,na szwecje zagram jakiegoś overka chyba dam 4,5 i canada 5,5 co sądzisz??

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Dzięki za opinię, ale chyba jednak spróbuję overek. Wczorajszego meczu nie widziałem, ale za to oglądałem jej mecz z Konjuh, a Rumunkę widziałem w meczu z Bellis i Pavluchenkovą. Francuzka, według mojej opinii, jest zawodniczką, która gra seriami, jak dobrze idzie, a przeciwniczce słabo to ciśnie, ale jak rywalka się stawia to Mladenovic zaczyna się gubić i przeplata dobre zagrania z marnymi. Wierzę że Rumunka się postawi, więc na dzisiaj jeszcze jeden kuponik spróbuję:

Mladenovic vs Crirstea over 20.5
Man U vs Celta under 3

Ako 2.72

Good luck to all...
⛔⛔ Chciałbym zjechać Rumunkę, ale tego nie zrobię. Walczyła dzielnie i za to ma u mnie ✅. Szkoda, trzeba było iść jednak w handi. Na dziś koniec

W 181

wyar

Użytkownik
Tomciu nie zamartwiaj się, to dopiero 1 teracja minela. Jeszcze możesz sporo pieniędzy wygrac, ale możesz tez kilka groszy stracic. Grunt to miej pozytywne nastawienie, a wtedy zadzieją się pozytywne rzeczy. ????????:spokodfhgfh:
????:razz: Grunt to myslenie,ale w zamian dzisiaj pozostaje pozytywne myslenie... :razz:

5567 719

5567

Użytkownik
Gdybym był #1 światowego rankingu i grał to co Murray dziś, to byłoby mi wstyd chyba ???? Jeszcze z dzieciakiem takim. Kiedys to były prawdziwe jedynki - Fed i Williams. Piękne czasy ????

A 97

analyst

Użytkownik
Gdybym był #1 światowego rankingu i grał to co Murray dziś, to byłoby mi wstyd chyba ???? Jeszcze z dzieciakiem takim. Kiedys to były prawdziwe jedynki - Fed i Williams. Piękne czasy ????
Dokładnie, zapadł bym się pod ziemię. Chyba zaatakuje na live dzieciaka bo rudy to utopi przecież, żal nie skorzystać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom