U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Dziękuje masz racje ,jak nie wejdzie olać to ważne że ręczna wchodzi po 1.55 ,na szwecje zagram jakiegoś overka chyba dam 4,5 i canada 5,5 co sądzisz??
Chciałbym zjechać Rumunkę, ale tego nie zrobię. Walczyła dzielnie i za to ma u mnie . Szkoda, trzeba było iść jednak w handi. Na dziś koniecDzięki za opinię, ale chyba jednak spróbuję overek. Wczorajszego meczu nie widziałem, ale za to oglądałem jej mecz z Konjuh, a Rumunkę widziałem w meczu z Bellis i Pavluchenkovą. Francuzka, według mojej opinii, jest zawodniczką, która gra seriami, jak dobrze idzie, a przeciwniczce słabo to ciśnie, ale jak rywalka się stawia to Mladenovic zaczyna się gubić i przeplata dobre zagrania z marnymi. Wierzę że Rumunka się postawi, więc na dzisiaj jeszcze jeden kuponik spróbuję:
Mladenovic vs Crirstea over 20.5
Man U vs Celta under 3
Ako 2.72
Good luck to all...
DZIĘKUJE NA WZAJEM :]Mladka gsm. Miłego dnia wszystkim ????
????:razz: Grunt to myslenie,ale w zamian dzisiaj pozostaje pozytywne myslenie... :razz:Tomciu nie zamartwiaj się, to dopiero 1 teracja minela. Jeszcze możesz sporo pieniędzy wygrac, ale możesz tez kilka groszy stracic. Grunt to miej pozytywne nastawienie, a wtedy zadzieją się pozytywne rzeczy. ????????:spokodfhgfh:
Dokładnie, zapadł bym się pod ziemię. Chyba zaatakuje na live dzieciaka bo rudy to utopi przecież, żal nie skorzystaćGdybym był #1 światowego rankingu i grał to co Murray dziś, to byłoby mi wstyd chyba ???? Jeszcze z dzieciakiem takim. Kiedys to były prawdziwe jedynki - Fed i Williams. Piękne czasy ????
chyba żartujesz... młody ani myśli popuścicmurray 1.80 spokojnie mysle...i to zaraz sie rozstrzygnie i malolat popusci
Tak spokojnie jak wczoraj wawrinka, Cilic ? dokładałeś ich co chwile grubaśnie...murray 1.80 spokojnie mysle...i to zaraz sie rozstrzygnie i malolat popusci