>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
⛔

Coco na czarną listę wjeżdża. Nie dlatego, że tak sromotnie przegrała, bo Halep jest dużo lepsza i lepiej grała. Chodzi o podejście. Po pierwszym secie zupełnie sie poddała, robiła głupie miny. Gdyby zachowała zimną krew, to myślę że mogłaby powalczyć, a ta to kupa.
Jakbyś obejrzał ją we wczorajszym meczu z Suarez to byś zrezygnował ze stawiania na nią cokolwiek.

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Persebaya vs Persepam Madura Utama
Dokładny wynik:
3 - 0
@3.34
Persebaya vs Persepam Madura Utama
At Least One Team Not To Score + Total Under 4.5:
Tak
@2.03

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Co myślicie o meczu Mladenovic z Cirstea. Myślę czy nie pograć czegoś w stronę Rumunki. Handi +4.5 albo overek 20.5, nie wyglądają źle. Rumunka na serwisie, w tym turnieju wygląda nieźle. Straciła podanie tylko 5 razy, w 3 meczach (8 setach), jak na WTA to bardzo dobry wynik. Jak wiadomo Francuzka to gorąca głowa i może psuć w pewnym momencie, a Rumunka jest solidna.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
AKO 3 :
* Lokomotiv Belogorie vs Novosibirsk (siatka Rosja)
Novosibirsk +2,5 kurs 1,16
+
*Dynamo Moskwa vs Zenit
Zenit -1,5 kurs 1,33
+
* Nadal vs Kyrgios
1 set Kyrgios +2,5 kurs 1,38
AKO = 2,13
###
-Novosibirsk bardzo dobrze prezentuje sie w ostatnich meczach = napsul krwi Zenitowi , dzis w kazdym secie walczyl z Dynamem ,
- Dynamo nie prezentuje jakiejs fenomenalnej formy w ostatnich dniach , wygrali co rpawda 3-0 z Novosibirsikiem , ale Zenit powinien wygrac z nimi gladko
- Kyrgios - uwazam , ze w bedzie walczyl w tym meczu , ma szanse , do tego dochodzi jeszcze niedawne zapalenie ucha Nadala i zawroty glowy itp /

A 97

analyst

Użytkownik
Co myślicie o meczu Mladenovic z Cirstea. Myślę czy nie pograć czegoś w stronę Rumunki. Handi +4.5 albo overek 20.5, nie wyglądają źle. Rumunka na serwisie, w tym turnieju wygląda nieźle. Straciła podanie tylko 5 razy, w 3 meczach (8 setach), jak na WTA to bardzo dobry wynik. Jak wiadomo Francuzka to gorąca głowa i może psuć w pewnym momencie, a Rumunka jest solidna.
Mladenovic grała wczoraj bardzo pewnie z Dodin, jeśli powtórzy styl to z rumunki nie będzie co zbierać

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Mladenovic grała wczoraj bardzo pewnie z Dodin, jeśli powtórzy styl to z rumunki nie będzie co zbierać
Dzięki za opinię, ale chyba jednak spróbuję overek. Wczorajszego meczu nie widziałem, ale za to oglądałem jej mecz z Konjuh, a Rumunkę widziałem w meczu z Bellis i Pavluchenkovą. Francuzka, według mojej opinii, jest zawodniczką, która gra seriami, jak dobrze idzie, a przeciwniczce słabo to ciśnie, ale jak rywalka się stawia to Mladenovic zaczyna się gubić i przeplata dobre zagrania z marnymi. Wierzę że Rumunka się postawi, więc na dzisiaj jeszcze jeden kuponik spróbuję:

Mladenovic vs Crirstea over 20.5
Man U vs Celta under 3

Ako 2.72

Good luck to all...

W 181

wyar

Użytkownik
Tylko z kim grala ?
Moze i wygra,moze nie,ale przeciwnniczki miala latwiejsze,i tyle.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Tylko z kim grala ?
Moze i wygra,moze nie,ale przeciwnniczki miala latwiejsze,i tyle.
Czy Pavluchenkova jest gorsza od Kojuh lub Davis? No nie wiem. Czy świetnie rokująca Bellis jest dużo słabsza od Dodin? Też nie sądzę.

W 181

wyar

Użytkownik
Czy Pavluchenkova jest gorsza od Kojuh lub Davis? No nie wiem. Czy świetnie rokująca Bellis jest dużo słabsza od Dodin? Też nie sądzę.
A zadales sobie trud sprawdzenia ktory to byl mecz dla Pawljuczenkowej w ciagu tygodnia ? Bellis to wciaz dziecko,w dodatku w watpliwej formie w tym roku,nie ma porownania Dodin do Sisi,Francuzka ma juz chocby w karierze 1 tytul WTA. O czym Ty piszesz ? O Konjuh,ktora za dwa lata bedzie nawalala jak dzika ? Przeciez Mladenovic wygrala ten mecz bo Konjuh zaraz po 2 secie go poddala...

W 181

wyar

Użytkownik
Rumunka dobrze serwuje, szkoda tego pierwszego gema ????
Zeby bylo jasne,nie uwazam,ze nie masz szans w tym zakladzie,bo ja wiem,co Cirstea potrafi zagrac na clay&#39;u,ale wszystko zalezy od jej returnu i atakowania za wszelka cene backhand&#39;u Francuzki. Bedzie grala do strony forehand&#39;owej,to przegra.Dlatego napisalem,ze tu wszystko moze sie zdarzyc.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
A zadales sobie trud sprawdzenia ktory to byl mecz dla Pawljuczenkowej w ciagu tygodnia ? Bellis to wciaz dziecko,w dodatku w watpliwej formie w tym roku,nie ma porownania Dodin do Sisi,Francuzka ma juz chocby w karierze 1 tytul WTA. O czym Ty piszesz ? O Konjuh,ktora za dwa lata bedzie nawalala jak dzika ? Przeciez Mladenovic wygrala ten mecz bo Konjuh zaraz po 2 secie go poddala...
Co do Rosjanki zwracam honor. Rzeczywiście miała niezły maraton. Nie zwróciłem uwagi. Jeśli chodzi o porównanie Dodin do Bellis to jednak utrzymuje swoje zdanie. Oglądałem tą małolatkę jak gra i ma niesamowite zagrania. Jest świetna i widzę ją za pare lat w czołówce. Dodin w czółowce nie widze nigdy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom