Jakbyś obejrzał ją we wczorajszym meczu z Suarez to byś zrezygnował ze stawiania na nią cokolwiek.
Coco na czarną listę wjeżdża. Nie dlatego, że tak sromotnie przegrała, bo Halep jest dużo lepsza i lepiej grała. Chodzi o podejście. Po pierwszym secie zupełnie sie poddała, robiła głupie miny. Gdyby zachowała zimną krew, to myślę że mogłaby powalczyć, a ta to kupa.
No nie oglądałem. Też robiła cyrki?Jakbyś obejrzał ją we wczorajszym meczu z Suarez to byś zrezygnował ze stawiania na nią cokolwiek.
Mladenovic grała wczoraj bardzo pewnie z Dodin, jeśli powtórzy styl to z rumunki nie będzie co zbieraćCo myślicie o meczu Mladenovic z Cirstea. Myślę czy nie pograć czegoś w stronę Rumunki. Handi +4.5 albo overek 20.5, nie wyglądają źle. Rumunka na serwisie, w tym turnieju wygląda nieźle. Straciła podanie tylko 5 razy, w 3 meczach (8 setach), jak na WTA to bardzo dobry wynik. Jak wiadomo Francuzka to gorąca głowa i może psuć w pewnym momencie, a Rumunka jest solidna.
Dzięki za opinię, ale chyba jednak spróbuję overek. Wczorajszego meczu nie widziałem, ale za to oglądałem jej mecz z Konjuh, a Rumunkę widziałem w meczu z Bellis i Pavluchenkovą. Francuzka, według mojej opinii, jest zawodniczką, która gra seriami, jak dobrze idzie, a przeciwniczce słabo to ciśnie, ale jak rywalka się stawia to Mladenovic zaczyna się gubić i przeplata dobre zagrania z marnymi. Wierzę że Rumunka się postawi, więc na dzisiaj jeszcze jeden kuponik spróbuję:Mladenovic grała wczoraj bardzo pewnie z Dodin, jeśli powtórzy styl to z rumunki nie będzie co zbierać
Feliciano Lopez 7-6 w 1 secie @8.00:grin:
Tylko z kim grala ?Co myślicie o meczu Mladenovic z Cirstea. Myślę czy nie pograć czegoś w stronę Rumunki. Handi +4.5 albo overek 20.5, nie wyglądają źle. Rumunka na serwisie, w tym turnieju wygląda nieźle. Straciła podanie tylko 5 razy, w 3 meczach (8 setach), jak na WTA to bardzo dobry wynik. Jak wiadomo Francuzka to gorąca głowa i może psuć w pewnym momencie, a Rumunka jest solidna.
Czy Pavluchenkova jest gorsza od Kojuh lub Davis? No nie wiem. Czy świetnie rokująca Bellis jest dużo słabsza od Dodin? Też nie sądzę.Tylko z kim grala ?
Moze i wygra,moze nie,ale przeciwnniczki miala latwiejsze,i tyle.
A zadales sobie trud sprawdzenia ktory to byl mecz dla Pawljuczenkowej w ciagu tygodnia ? Bellis to wciaz dziecko,w dodatku w watpliwej formie w tym roku,nie ma porownania Dodin do Sisi,Francuzka ma juz chocby w karierze 1 tytul WTA. O czym Ty piszesz ? O Konjuh,ktora za dwa lata bedzie nawalala jak dzika ? Przeciez Mladenovic wygrala ten mecz bo Konjuh zaraz po 2 secie go poddala...Czy Pavluchenkova jest gorsza od Kojuh lub Davis? No nie wiem. Czy świetnie rokująca Bellis jest dużo słabsza od Dodin? Też nie sądzę.
Zeby bylo jasne,nie uwazam,ze nie masz szans w tym zakladzie,bo ja wiem,co Cirstea potrafi zagrac na clay'u,ale wszystko zalezy od jej returnu i atakowania za wszelka cene backhand'u Francuzki. Bedzie grala do strony forehand'owej,to przegra.Dlatego napisalem,ze tu wszystko moze sie zdarzyc.Rumunka dobrze serwuje, szkoda tego pierwszego gema ????
Co do Rosjanki zwracam honor. Rzeczywiście miała niezły maraton. Nie zwróciłem uwagi. Jeśli chodzi o porównanie Dodin do Bellis to jednak utrzymuje swoje zdanie. Oglądałem tą małolatkę jak gra i ma niesamowite zagrania. Jest świetna i widzę ją za pare lat w czołówce. Dodin w czółowce nie widze nigdy.A zadales sobie trud sprawdzenia ktory to byl mecz dla Pawljuczenkowej w ciagu tygodnia ? Bellis to wciaz dziecko,w dodatku w watpliwej formie w tym roku,nie ma porownania Dodin do Sisi,Francuzka ma juz chocby w karierze 1 tytul WTA. O czym Ty piszesz ? O Konjuh,ktora za dwa lata bedzie nawalala jak dzika ? Przeciez Mladenovic wygrala ten mecz bo Konjuh zaraz po 2 secie go poddala...