to byłem ja :-( coś czułem że niska ale jakoś się obsrałem :-( ogólnie powiem Wam, że co raz częściej wygrywam na przeczuciu niż logiceza te hejty oby ci utopił i żebyś zbankrutował na amen.
Ktoś pisał, że smierdzi mu niska linia w meczu Halep a mimo tego chyba i tak to zagrał. Buki wiedziały tym razem co robią
nie chyba na wiekszej ilosci na 3 napewno takw Madrycie mają dach tylko na korcie centralnym?
Próbuję takie ako na dziś:
Coco Halep over 20.5
Kei David under 0.5 Tie breaków
Amager vs Naesteved BTTS
Ako 4.23
Good luck to all
????to byłem ja :-( coś czułem że niska ale jakoś się obsrałem :-( ogólnie powiem Wam, że co raz częściej wygrywam na przeczuciu niż logice
Coco over 7.5 @ 1.55
Bo tak czesto jest. Ja np mam przeczucie,ze Ferrer wygra 2 setato byłem ja :-( coś czułem że niska ale jakoś się obsrałem :-( ogólnie powiem Wam, że co raz częściej wygrywam na przeczuciu niż logice
Cóż za głupi komentarz. Napisałem, że częściej wygrywam, kierując się intuicją, niż statystykami. Stary weź się odczep, bo męczysz dupę.????
????????
Chłopcy, to, że 3x Wam wejdzie a 5 nie, to nie znaczy, że wygrywacie :]????
Nowik nie denerwuj się. Zimna głowa i jedziesz dalej z koksem :mrgreen:Cóż za głupi komentarz. Napisałem, że częściej wygrywam, kierując się intuicją, niż statystykami. Stary weź się odczep, bo męczysz dupę.
Ten sarkazm to sobie wsadź...Nowik nie denerwuj się. Zimna głowa i jedziesz dalej z koksem :mrgreen:
zostań przy statach może ????Bo tak czesto jest. Ja np mam przeczucie,ze Ferrer wygra 2 seta
Moze nie rozumiesz co to jest ironia... Moze zostan przy pisaniu rozpaczliwych tweetow do zawodnikow...zostań przy statach może ????
Zlote runo,zloty pociag i zloty piecdziesiat"Złoty TB" ????