>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Hingis i Chan jakie one są daremne, co na nie zagram, to serwisu nie potrafią utrzymać, a i dzisiaj w 1 secie 2/10 BP ????
Masakra

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
za te hejty oby ci utopił i żebyś zbankrutował na amen.

Ktoś pisał, że smierdzi mu niska linia w meczu Halep a mimo tego chyba i tak to zagrał. Buki wiedziały tym razem co robią
to byłem ja :-( coś czułem że niska ale jakoś się obsrałem :-( ogólnie powiem Wam, że co raz częściej wygrywam na przeczuciu niż logice

5567 719

5567

Użytkownik
to byłem ja :-( coś czułem że niska ale jakoś się obsrałem :-( ogólnie powiem Wam, że co raz częściej wygrywam na przeczuciu niż logice
????

????????

Chłopcy, to, że 3x Wam wejdzie a 5 nie, to nie znaczy, że wygrywacie :]????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Coco over 7.5 @ 1.55
⛔

Coco na czarną listę wjeżdża. Nie dlatego, że tak sromotnie przegrała, bo Halep jest dużo lepsza i lepiej grała. Chodzi o podejście. Po pierwszym secie zupełnie sie poddała, robiła głupie miny. Gdyby zachowała zimną krew, to myślę że mogłaby powalczyć, a ta to kupa.

W 181

wyar

Użytkownik
Bo tak czesto jest. Ja np mam przeczucie,ze Ferrer wygra 2 seta

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
????

????????

Chłopcy, to, że 3x Wam wejdzie a 5 nie, to nie znaczy, że wygrywacie :]????
Cóż za głupi komentarz. Napisałem, że częściej wygrywam, kierując się intuicją, niż statystykami. Stary weź się odczep, bo męczysz dupę.

5567 719

5567

Użytkownik
Cóż za głupi komentarz. Napisałem, że częściej wygrywam, kierując się intuicją, niż statystykami. Stary weź się odczep, bo męczysz dupę.
Nowik nie denerwuj się. Zimna głowa i jedziesz dalej z koksem :mrgreen:

O 4,6K

oth

Użytkownik
Złoty, super... z takimi określeniami się ciągle można spotkać. Odpowie ktoś czy bedziecie z grywać idiotów ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom