193 tmlmrf Użytkownik Maj 9, 2017 #6781 Kliknij aby rozwinąć... Gratulacje za tą Begu, nie byłem do niej przekonany, a nawet mecz ogarnęła. Aczkolwiek w dalszym ciągu "solidną" bym jej nie nazwał
Kliknij aby rozwinąć... Gratulacje za tą Begu, nie byłem do niej przekonany, a nawet mecz ogarnęła. Aczkolwiek w dalszym ciągu "solidną" bym jej nie nazwał
6,1K nole Forum VIP Maj 9, 2017 #6782 Gratulacje za tą Begu, nie byłem do niej przekonany, a nawet mecz ogarnęła. Aczkolwiek w dalszym ciągu "solidną" bym jej nie nazwał Kliknij aby rozwinąć... ???? niech będzie...nazwijmy ją średnio solidną ???? Teraz liczę, że Copil ma na tyle jajec, że tego seta ugra...Potem Andy wrzuci 5 bieg ????
Gratulacje za tą Begu, nie byłem do niej przekonany, a nawet mecz ogarnęła. Aczkolwiek w dalszym ciągu "solidną" bym jej nie nazwał Kliknij aby rozwinąć... ???? niech będzie...nazwijmy ją średnio solidną ???? Teraz liczę, że Copil ma na tyle jajec, że tego seta ugra...Potem Andy wrzuci 5 bieg ????
6,1K nole Forum VIP Maj 9, 2017 #6783 Nie znam się zupełnie na hokeju, ale może ktoś kto to czuje poleci coś do grania na mecz Słowenia-Dania i Francja-SUI ?
Nie znam się zupełnie na hokeju, ale może ktoś kto to czuje poleci coś do grania na mecz Słowenia-Dania i Francja-SUI ?
6,1K nole Forum VIP Maj 9, 2017 #6784 Był taki znawca hokeja zawsze na live typy dawał teraz liczyłem, że coś będzie grał Kliknij aby rozwinąć... Dla mnie ten sport to czarna magia. Nie mam pojęcia co mozna z tego zagrać, a potrzebuje z tych dwóch spotkań kurs około 1,70
Był taki znawca hokeja zawsze na live typy dawał teraz liczyłem, że coś będzie grał Kliknij aby rozwinąć... Dla mnie ten sport to czarna magia. Nie mam pojęcia co mozna z tego zagrać, a potrzebuje z tych dwóch spotkań kurs około 1,70
736 raveman Użytkownik Maj 9, 2017 #6785 Liga Mistrzów AFC Al Taawon - Esteghlal 45min 1-1 Al Taawon - remis zwrot @2,17
802 juras333 Użytkownik Maj 9, 2017 #6786 bopanna/cuevas *3:2>3:6 0:2 na tym poziomie to już jest moim zdaniem kalectwo ???? zavatska @2
3,3K noname007x Użytkownik Maj 9, 2017 #6788 Copil +1.5s @ 3.17 Murray lubi męczarnie z takim zawodnikami. Pierwszy mecz nigdy nie jest łatwy. Kliknij aby rozwinąć...
Copil +1.5s @ 3.17 Murray lubi męczarnie z takim zawodnikami. Pierwszy mecz nigdy nie jest łatwy. Kliknij aby rozwinąć...
512,7K psychol32 Użytkownik Maj 9, 2017 #6789 Dla mnie ten sport to czarna magia. Nie mam pojęcia co mozna z tego zagrać, a potrzebuje z tych dwóch spotkań kurs około 1,70 Kliknij aby rozwinąć... Warto grać coś o czym się nie ma pojęcia? Ślepo ufać innym?
Dla mnie ten sport to czarna magia. Nie mam pojęcia co mozna z tego zagrać, a potrzebuje z tych dwóch spotkań kurs około 1,70 Kliknij aby rozwinąć... Warto grać coś o czym się nie ma pojęcia? Ślepo ufać innym?
F 129 fascio Użytkownik Maj 9, 2017 #6791 A tak z ciekawości ciekawe ilu z was (nas) cos tu zarabia ???? ? Kliknij aby rozwinąć... :grin::grin::grin::grin: Pewnie nikt
A tak z ciekawości ciekawe ilu z was (nas) cos tu zarabia ???? ? Kliknij aby rozwinąć... :grin::grin::grin::grin: Pewnie nikt
129 mat95tw Użytkownik Maj 9, 2017 #6792 A tak z ciekawości ciekawe ilu z was (nas) cos tu zarabia ???? ? Kliknij aby rozwinąć... hehe po dzisiejszym dniu nie wiem czy do końca roku wyjde na + :grin::grin:
A tak z ciekawości ciekawe ilu z was (nas) cos tu zarabia ???? ? Kliknij aby rozwinąć... hehe po dzisiejszym dniu nie wiem czy do końca roku wyjde na + :grin::grin:
829 nowikjr Użytkownik Maj 9, 2017 #6793 Największym problemem jest to że zarobić jest łatwo, trudniej jest zaraz tego nie przegrać.
515 13tristan37 Użytkownik Maj 9, 2017 #6794 za last money mam pouille takze lapcie all in na herberta dzisiaj wszystko odwrtonie pech jak hui
F 129 fascio Użytkownik Maj 9, 2017 #6795 za last money mam pouille takze lapcie all in na herberta dzisiaj wszystko odwrtonie pech jak hui Kliknij aby rozwinąć... hahahaha widziałeś to?
za last money mam pouille takze lapcie all in na herberta dzisiaj wszystko odwrtonie pech jak hui Kliknij aby rozwinąć... hahahaha widziałeś to?
515 13tristan37 Użytkownik Maj 9, 2017 #6797 hahahaha widziałeś to? Kliknij aby rozwinąć... ez ???? odpływam z prądem ehhhhhhhh
F 129 fascio Użytkownik Maj 9, 2017 #6798 To że jest chory to jedno to że wali w siatę z pół metra to drugie
515 13tristan37 Użytkownik Maj 9, 2017 #6799 chory to on jest na głowe jak 90% zawodnikow i zawodniczek tenisa
95 mnyszu Użytkownik Maj 9, 2017 #6800 Liga Mistrzów AFC Al Taawon - Esteghlal 45min 1-1 Al Taawon - remis zwrot @2,17 Kliknij aby rozwinąć... Niezły typ, sam pograłem , przewaga gospodarzy niesamowita ale z takim sędziowaniem to nie może się udać, dawno takich przekrętów nie widziałem.
Liga Mistrzów AFC Al Taawon - Esteghlal 45min 1-1 Al Taawon - remis zwrot @2,17 Kliknij aby rozwinąć... Niezły typ, sam pograłem , przewaga gospodarzy niesamowita ale z takim sędziowaniem to nie może się udać, dawno takich przekrętów nie widziałem.