tmlmrf
Użytkownik
Gratulacje za tą Begu, nie byłem do niej przekonany, a nawet mecz ogarnęła. Aczkolwiek w dalszym ciągu "solidną" bym jej nie nazwał
Gratulacje za tą Begu, nie byłem do niej przekonany, a nawet mecz ogarnęła. Aczkolwiek w dalszym ciągu "solidną" bym jej nie nazwał
???? niech będzie...nazwijmy ją średnio solidną ????Gratulacje za tą Begu, nie byłem do niej przekonany, a nawet mecz ogarnęła. Aczkolwiek w dalszym ciągu "solidną" bym jej nie nazwał
Copil +1.5s @ 3.17
Murray lubi męczarnie z takim zawodnikami. Pierwszy mecz nigdy nie jest łatwy.
Warto grać coś o czym się nie ma pojęcia? Ślepo ufać innym?Dla mnie ten sport to czarna magia. Nie mam pojęcia co mozna z tego zagrać, a potrzebuje z tych dwóch spotkań kurs około 1,70
:grin::grin::grin::grin: Pewnie niktA tak z ciekawości ciekawe ilu z was (nas) cos tu zarabia ???? ?
hehe po dzisiejszym dniu nie wiem czy do końca roku wyjde na + :grin::grin:A tak z ciekawości ciekawe ilu z was (nas) cos tu zarabia ???? ?
hahahaha widziałeś to?za last money mam pouille takze lapcie all in na herberta dzisiaj wszystko odwrtonie pech jak hui
Pouille -2.5 @ 3.4 za drobne
ez ???? odpływam z prądem ehhhhhhhhhahahaha widziałeś to?
Niezły typ, sam pograłem , przewaga gospodarzy niesamowita ale z takim sędziowaniem to nie może się udać, dawno takich przekrętów nie widziałem.