Begu nie warto moim zdaniem.Begu WIN 2 set
Muller WIN match
@ AKO 1,95
i to DF... ????Oj Tommy połamać się w takim momencie z mullerem ehhh
Czemu tak sądzisz ? Begu jest ogólnie solidna. Dla mnie Larsson to nie jest zawodniczka na 2:0 z Begu.Begu nie warto moim zdaniem.
????Klaasen/Ram 2 set
@2.20
Patrząc na statystki meczu, to nie mogło się udaćKlaasen/Ram 2 set
@2.20
Wyczyn, bo co?Miał haas szanse żeby przełamać
teraz już popłynie. Żeby dostać 2:0 z mullerem na cegłę to jest wyczyn
Begu solidna?? Tutaj się kompletnie nie zgadzam, solidna to jest właśnie Larsson. Potencjał po stronie Begu ale jak ona się zatnie to seriami punkty lecą w drugą stronę, a wyniki 1-6 0-6 u niej to norma.Czemu tak sądzisz ? Begu jest ogólnie solidna. Dla mnie Larsson to nie jest zawodniczka na 2:0 z Begu.
Przecież giles przez ostatnie lata grał na cegłę tylko w Monaco zazwyczaj pierwsza runda i out i Rg tam max 2runda. Gość nie nadaje się na korty ziemne jest mega surowy. Serwis i voley to jego atuty. Haas jest bardziej uniwersalnym i wszechstronnym tenisistaWyczyn, bo co?
Na moje Halep przegra ten mecz.
Vinci kurs 2,10 .... bardzo dobrze to wygląda...
Ja w większości oceniam tenisistę po jego obecnej dyspozycji, a to, co pokazał Muller w Estoril skłania do innych refleksji.Przecież giles przez ostatnie lata grał na cegłę tylko w Monaco zazwyczaj pierwsza runda i out i Rg tam max 2runda. Gość nie nadaje się na korty ziemne jest mega surowy. Serwis i voley to jego atuty. Haas jest bardziej uniwersalnym i wszechstronnym tenisista
Jak każdą piłkę grasz jakąś kretyńską podcinką to tak jest...Vinci ***** ***** ***** ***** 5-2
6-7
JAAAAAAAAAAAAK ***** JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :/
Simona Halep @1.90