>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam łotwa wygrała zgodnie zplanem ,ale overki w dupe wzieły ,mam nadzieje że postzrela Szwajcarja z Francją te minimum 5 goli
Szkoda łotyszy ale kolejny mecz wygrali i to się liczy ,troszke mi forma spadła z hokeja przez łotwe na gole :-:)-|

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
o widzisz a ja mialem wickamyer wszystko sie zgadza

dzisiaj rzeka została zatruta moją krwią i moimi pieniazkami,

do widzenia chlopaki, 0 jakichkolwiek dalszych perspektyw i hajsu brak

Wygranych wysokich.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Co myślicie o -0.5 rogów dla Monaco @ 1.95??
Powinni cisnąć, ale raczej Włosi będą czyścić. Macie jakieś inne wizje?

ice29 251

ice29

Użytkownik
Lemar Fabinho Mendy ławka... Monaco chyba dzisiaj nie wychodzi najmocniejszym składem? Tylko czemu?

ice29 251

ice29

Użytkownik
Są ważniejsze trofea niż przegrana już LM
Cooo? ???? Półfinał LM nie jest ważny? :grin: Co za głupota
Przecież w lidze wystarczy im tylko jedna wygrana (3 mecze) lub potknięcie PSG - czyli mistrzostwo bardzo blisko. Mieliby olać jeden z najbardziej medialnych i ważnych meczów na przestrzeni ostatnich (i pewnie przyszłych) lat? I to przy 2-0 i szalonym stylu Monaco?

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Sidibe: Nie boimy się Juve
- Przegraliśmy pierwsze spotkanie, ale będziemy chcieli zrobić wszystko, co w naszej mocy, aby udowodnić naszą wartość - dodał Sidibe.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Uważam też że skoro to nie są piłkarze, którzy grają regularnie w LM, tylko opcja typu once in a lifetime, to dadzą z siebie max. Może i przegrają 10:0 ale nie wierzę że ten mecz nie jest dla Nich dużo ważniejszy niż mecz z Nice w lidze. Który zresztą, nawet jak przegrają, a PSG wygra swój mecz, to i tak mają komfortową sytuację, bo mają mecz mniej rozegrany od PSG + lepszy bilans bezpośredni.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Co za bzdury, że Monaco odpuszcza już ligę mistrzów XD Przecież w lidze mają 3 punkty przewagi nad PSG i do tego jeden mecz rozegrany mniej, więc o jakim odpuszczaniu ligi mistrzów i skupianiu się na lidze Wy tutaj mówicie? ???? Pierwszy mecz przegrali 2-0 i gdyby nie Buffon w początkowej fazie meczu to Monaco by ten mecz zaczęło od strzelania i kto wie jak wtedy by to się potoczyło. Teraz sobie można gdybać, ale Juve nie pogoniło ich przecież 5-0 i dzisiaj jestem przekonany, że o jakimkolwiek odpuszczaniu nie będzie mowy.

lucaspl 245

lucaspl

Użytkownik
Cooo? ???? Półfinał LM nie jest ważny? :grin: Co za głupota

Przecież w lidze wystarczy im tylko jedna wygrana (3 mecze) lub potknięcie PSG - czyli mistrzostwo bardzo blisko. Mieliby olać jeden z najbardziej medialnych i ważnych meczów na przestrzeni ostatnich (i pewnie przyszłych) lat? I to przy 2-0 i szalonym stylu Monaco?
Wydaje mi się, że to po prostu taka wizja składu i tyle, jak coś nie będzie grać to wejdą z ławki.
Ja czuję w kościach dobry mecz Monaco.

Over 2,5 + BTS @2,06 MARATHON

duckland 884

duckland

Użytkownik
Wszystko zajebiście tylko jak oni chca cos strzelić Juve?? ????
Przecież tam jest mur większy niz chiński oni idą na majstra

ice29 251

ice29

Użytkownik
Uważam też że skoro to nie są piłkarze, którzy grają regularnie w LM, tylko opcja typu once in a lifetime, to dadzą z siebie max. Może i przegrają 10:0 ale nie wierzę że ten mecz nie jest dla Nich dużo ważniejszy niż mecz z Nice w lidze. Który zresztą, nawet jak przegrają, a PSG wygra swój mecz, to i tak mają komfortową sytuację, bo mają mecz mniej rozegrany od PSG + lepszy bilans bezpośredni.
Co prawda pewnie większość z kadry i tak odejdzie i regularnie będzie grało w LM w lepszych klubach, ale to prawda że dziś będą raczej mieć takie podejście.
Półfinał LM to jednak piłkarskie święto, dla wielu może się nie powtórzyć.

We Francji liczy się bilans goli, ale i tam PSG jest daleko z tyłu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom