13tristan37
Użytkownik
bo postawiłem, takie rzeczy tlyko u mnie ????Niezły typ, sam pograłem , przewaga gospodarzy niesamowita ale z takim sędziowaniem to nie może się udać, dawno takich przekrętów nie widziałem.
bo postawiłem, takie rzeczy tlyko u mnie ????Niezły typ, sam pograłem , przewaga gospodarzy niesamowita ale z takim sędziowaniem to nie może się udać, dawno takich przekrętów nie widziałem.
izi keszzavatska @2
o widzisz a ja mialem wickamyer wszystko sie zgadzaizi kesz
1-2
W południe pograłem Monaco więcej rożnych, kurs ciut lepszy byłCo myślicie o -0.5 rogów dla Monaco @ 1.95??
Powinni cisnąć, ale raczej Włosi będą czyścić. Macie jakieś inne wizje?
Są ważniejsze trofea niż przegrana już LMLemar Fabinho Mendy ławka... Monaco chyba dzisiaj nie wychodzi najmocniejszym składem? Tylko czemu?
Cooo? ???? Półfinał LM nie jest ważny? :grin: Co za głupotaSą ważniejsze trofea niż przegrana już LM
Wydaje mi się, że to po prostu taka wizja składu i tyle, jak coś nie będzie grać to wejdą z ławki.Cooo? ???? Półfinał LM nie jest ważny? :grin: Co za głupota
Przecież w lidze wystarczy im tylko jedna wygrana (3 mecze) lub potknięcie PSG - czyli mistrzostwo bardzo blisko. Mieliby olać jeden z najbardziej medialnych i ważnych meczów na przestrzeni ostatnich (i pewnie przyszłych) lat? I to przy 2-0 i szalonym stylu Monaco?
Co prawda pewnie większość z kadry i tak odejdzie i regularnie będzie grało w LM w lepszych klubach, ale to prawda że dziś będą raczej mieć takie podejście.Uważam też że skoro to nie są piłkarze, którzy grają regularnie w LM, tylko opcja typu once in a lifetime, to dadzą z siebie max. Może i przegrają 10:0 ale nie wierzę że ten mecz nie jest dla Nich dużo ważniejszy niż mecz z Nice w lidze. Który zresztą, nawet jak przegrają, a PSG wygra swój mecz, to i tak mają komfortową sytuację, bo mają mecz mniej rozegrany od PSG + lepszy bilans bezpośredni.