cuadrado12
Użytkownik
Już przestańcie z tym murem i żelazną defensywą. Gdyby w bramce stał kto inny, a nie Buffon to ten gole też by tracili. Przecież co on w tym sezonie broni to jest kosmos.
I co związku z tym? Przegrali już ten półfinał i każdy o tym wie oprócz pelikanów, którzy łapią się na takie słówka.Sidibe: Nie boimy się Juve
- Przegraliśmy pierwsze spotkanie, ale będziemy chcieli zrobić wszystko, co w naszej mocy, aby udowodnić naszą wartość - dodał Sidibe.
Dla mnie Verdaaco powalczyZverev czy Verdasco ? jakaś opinia znawcy ? ????
W związku z tym myślę, że mój btts/over 2.5 siądzieI co związku z tym? Przegrali już ten półfinał i każdy o tym wie oprócz pelikanów, którzy łapią się na takie słówka.
Konferencje przedmeczowe to jest jeden wielki syf, nie wiem komu to jest potrzebne.
Kolejny, który będzie brał Barcelone jako jakiś wyznacznik. Barca z atakiem za 500 mln nie strzeliła nic, a Atalanta jakoś w lidze z atakiem wartym nawet nie wiem ile strzeliła im 2 gole. Monaco młodzi chłopcy, okej ???? i w tej śmiesznej lidze francuskiej strzelili 21 goli więcej od tego wielkiego PSG, które ma kadrę za 12487123 mln. Proszę Cię, przestań, bo to takie głupie gadanie. Nie ujmuje tego Juventusowi, że są świetną drużyną i potrafią grać w defensywie, ale te błędy też popełniają i gdyby nie Buffon w kozackiej formie (w tym sezonie broni kosmos) to gole też by tracili i czy to w meczu z Barcelona czy nawet w poprzednim meczu z Monaco.Jak przestańcie z murem barca grała z nimi 3 godziny i zero z atakiem wartym 500mln. Monaco to młodzi chłopcy narazie po1.5h nie maja recepty kompletnie. Juve ma wynik z pierwszego meczu zagrają co lubia czyli 11 na obronę i kontry. Monaco jest w dupie. Mogą liczyć tylko na farta albo jakaś boską akcje Mbape,którego Buffon głaskał w pierwszym meczu jak synka. Inna liga.
Od 48' nic nie wpadłoIngolstadt 04 II (-6.5)
@1.70
4 etap H2H, Giro dItalia 2017 - Wtorek 09.05.2017
Pinot T. - Landa M.
kto lepszy?
Typ: Pinot T. 1.40
van Garderen T. - Formolo D.
kto lepszy?
Typ: van Garderen T. 1.65
Yates A. - Mollema B.
kto lepszy?
Typ: Yates A. 1.65
Thomas G. - Zakarin I.