>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Już przestańcie z tym murem i żelazną defensywą. Gdyby w bramce stał kto inny, a nie Buffon to ten gole też by tracili. Przecież co on w tym sezonie broni to jest kosmos.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Sidibe: Nie boimy się Juve
- Przegraliśmy pierwsze spotkanie, ale będziemy chcieli zrobić wszystko, co w naszej mocy, aby udowodnić naszą wartość - dodał Sidibe.
I co związku z tym? Przegrali już ten półfinał i każdy o tym wie oprócz pelikanów, którzy łapią się na takie słówka.
Konferencje przedmeczowe to jest jeden wielki syf, nie wiem komu to jest potrzebne.

duckland 884

duckland

Użytkownik
Jak przestańcie z murem barca grała z nimi 3 godziny i zero z atakiem wartym 500mln. Monaco to młodzi chłopcy narazie po1.5h nie maja recepty kompletnie. Juve ma wynik z pierwszego meczu zagrają co lubia czyli 11 na obronę i kontry. Monaco jest w dupie. Mogą liczyć tylko na farta albo jakaś boską akcje Mbape,którego Buffon głaskał w pierwszym meczu jak synka. Inna liga.

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
I co związku z tym? Przegrali już ten półfinał i każdy o tym wie oprócz pelikanów, którzy łapią się na takie słówka.

Konferencje przedmeczowe to jest jeden wielki syf, nie wiem komu to jest potrzebne.
W związku z tym myślę, że mój btts/over 2.5 siądzie

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Jak przestańcie z murem barca grała z nimi 3 godziny i zero z atakiem wartym 500mln. Monaco to młodzi chłopcy narazie po1.5h nie maja recepty kompletnie. Juve ma wynik z pierwszego meczu zagrają co lubia czyli 11 na obronę i kontry. Monaco jest w dupie. Mogą liczyć tylko na farta albo jakaś boską akcje Mbape,którego Buffon głaskał w pierwszym meczu jak synka. Inna liga.
Kolejny, który będzie brał Barcelone jako jakiś wyznacznik. Barca z atakiem za 500 mln nie strzeliła nic, a Atalanta jakoś w lidze z atakiem wartym nawet nie wiem ile strzeliła im 2 gole. Monaco młodzi chłopcy, okej ???? i w tej śmiesznej lidze francuskiej strzelili 21 goli więcej od tego wielkiego PSG, które ma kadrę za 12487123 mln. Proszę Cię, przestań, bo to takie głupie gadanie. Nie ujmuje tego Juventusowi, że są świetną drużyną i potrafią grać w defensywie, ale te błędy też popełniają i gdyby nie Buffon w kozackiej formie (w tym sezonie broni kosmos) to gole też by tracili i czy to w meczu z Barcelona czy nawet w poprzednim meczu z Monaco.
Od jakiegoś czasu widzę, że na forum ludzie chyba bardziej sugerują się 0 przy wyniku przeciwników i tych meczów w ogóle nie oglądają. Ale na tym już zakończymy, tyle z mojej strony.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
4 etap H2H, Giro dItalia 2017 - Wtorek 09.05.2017
Pinot T. - Landa M.
kto lepszy?
Typ: Pinot T. 1.40✅
van Garderen T. - Formolo D.
kto lepszy?
Typ: van Garderen T. 1.65✅
Yates A. - Mollema B.
kto lepszy?
Typ: Yates A. 1.65✅
Thomas G. - Zakarin I.
kto lepszy?
Typ: Thomas G. 1.57⛔
Rolland P. - Hirt J.
kto lepszy?
Typ: Rolland P. 1.60✅
Carthy H. - Dombrowski J.
kto lepszy?
Typ: Dombrowski J. 2.10⛔
Kelderman W. - Rosa D.
kto lepszy?
Typ: Rosa D. 2.10⛔
AKO42.22 STS⛔
⛔⛔⛔

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Santos z Brazyli kobietki 1.55
over 2,5 1.60
To moge wam Polecić o 22 grają ja to gram dośc ostro te 2 opcje
Santos wygrał unich 2-1 to u siebie powalczą mam nadzieje i wcisną 3 gole śmiało
Mam nadzieje że sie nie myle
Ale zaraz Lm Rusza więc każdy będzie nią zajęty

duckland 884

duckland

Użytkownik
Ja tez oglądałem ich pierwszy mecz, Monaco bylo totalnie bezradne i ograne jak mlodszy brat. Buffon ma zajebista forme wiec.... grasz Monaco? Gdzie tu sens. To samo mozna napisać o francuzach, gdzie oni by byli bez tego murzynka z przodu? Nie wiem czy by grupę ogarnęli. Juve nie wypuści darmowego biletu do finału. Monaco moze liczyć tylko na fart i jakiś błąd Juve. Ich linie w pierwszym meczu przesuwały sie tak zajebiście że głowa mała. Nie wiem czy Real znajdzie na to receptę, narazie wyglądają jak mistrzowie 2017.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
U.C. Dublin - Cabinteely 1 1.78 dadzą rade spokojnie moim zdaniem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom