brooklynbounce
Użytkownik
Nie ma nigdzie tego spotkania, przejrzałem każdy turniej ???? To są jakieś jaja Obstawiłem mecz widmo...
Nie ma nigdzie tego spotkania, przejrzałem każdy turniej ???? To są jakieś jaja Obstawiłem mecz widmo...
Cagnes-Sur-Mer, FRA, kort B, drugie spotkanie, które za chwilę powinno się zacząć (zostać dokończone)Nie ma nigdzie tego spotkania, przejrzałem każdy turniej ???? To są jakieś jaja Obstawiłem mecz widmo...
Jeżeli chodzi Ci o mecz Paula Kania vs Sara Cekarevic to został on przerwany przy stanie 1-1 w setach.Nie ma nigdzie tego spotkania, przejrzałem każdy turniej ???? To są jakieś jaja Obstawiłem mecz widmo...
weszło :grin:FaZe mapa nr 3 @2
dobrze jednak wykminiłem ten over 2 u Ruskich. Tak jest zwrot a nie wtopaDawaj Gabriel, wal te tróje! Niech wejdzie pierwsza i później już będzie łatwiej. Ale w ogole mu zasłon nie stawiają. Dziwne to jakies; d
Tylko malutki offtop"specjaliści-lingwiści" z flashscore.pl w tłumaczeniu nazwisk tenisistów i tenisistek konkurują chyba z czeskimi portalami, dla przykładu:
Szwiedowa to oczywiście Shvedova, a Chaczanow to już nie takie oczywiste Khachanov.
Głupota wprawdzie nie zna granic, tylko dlaczego najwięcej jej u nas?
Wybory?