>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Toronto mialo bilans o 9 W lepszy niz Pacers, McMillan to slaby trener i kompletnie nie poradzil sobie, mi tam w RS bardziej podobalo sie Toronto, zdecydowanie. ogladales te mecze Cavs Pacers? przeciez tam Indiana mogla spokojnie wygrac 2 mecze, nawet w Cleveland mieli rzut na zwyciestwo, ktory CJ Miles przestrzelil.
No tak, ale to tylko potwierdzenie moich słów, że póki co seria Cavs - Pacers była bardziej wyrównana niż Cavs - Raptors. Dla mnie obie te drużyny (Pacers i Raptors) są słabe i do dziś jestem zadziwiony że ekipie z Toronto udało się zająć tak wysokie miejsce ????
nie kupuje takiego tłumaczenia na pewno nie za @1,35
To nie było poparcie typu, tylko chciałem podyskutować ;)

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
No tak, ale to tylko potwierdzenie moich słów, że póki co seria Cavs - Pacers była bardziej wyrównana niż Cavs - Raptors. Dla mnie obie te drużyny (Pacers i Raptors) są słabe i do dziś jestem zadziwiony że ekipie z Toronto udało się zająć tak wysokie miejsce ????
jednak dodali Ibake i grubego Tuckera, kadrowo to imo sa lepsi niz Pacers, maja dwoch liderow a Pacers samego biednego George&#39;a, a ze wyniki z Cavs maja gorsze od Indiany poki co to coz wlasnie te wysokie wygrane cos mi paradosalnie mowia ze game 4 wygra Toronto ???? oczywiscie nie zdziwie sie jak Cavs wygraja, ale jak Lowry wroci to 1,35 kompletnie nieadekwatne. podyskutowac zawsze mozna oczywiscie
koledzy widze dobrze kombinuja, hayward bez hilla poiwnien miec jeszcze wiecej galy w lapach, porzuca tez pewnie troche wiecej, ktos te rzuty musi przejac to pewnie i on. rzutow odda duzo, pytanie tylko czy nie bedzie cold za trzy i kto tam go będzie kryl. ja juz w sumie zagralem Utah +7,5 @1,82 i czekam, ale ten typ z 2 trojkami haywarda naprawde fajny za @1,69, jak trafi 2 trojki to ruzmiem ze zwrot? bo te over 2,5 juz mniej mi sie podoba

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
jednak dodali Ibake i grubego Tuckera, kadrowo to imo sa lepsi niz Pacers, maja dwoch liderow a Pacers samego biednego George&#39;a, a ze wyniki z Cavs maja gorsze od Indiany poki co to coz wlasnie te wysokie wygrane cos mi paradosalnie mowia ze game 4 wygra Toronto ???? oczywiscie nie zdziwie sie jak Cavs wygraja, ale jak Lowry wroci to 1,35 kompletnie nieadekwatne. podyskutowac zawsze mozna oczywiscie

koledzy widze dobrze kombinuja, hayward bez hilla poiwnien miec jeszcze wiecej galy w lapach, porzuca tez pewnie troche wiecej, ktos te rzuty musi przejac to pewnie i on. rzutow odda duzo, pytanie tylko czy nie bedzie cold za trzy i kto tam go będzie kryl. ja juz w sumie zagralem Utah +7,5 @1,82 i czekam, ale ten typ z 2 trojkami haywarda naprawde fajny za @1,69, jak trafi 2 trojki to ruzmiem ze zwrot? bo te over 2,5 juz mniej mi sie podoba
tak jest over 2 i under 2 nie ma 3 opcji także zwrot.

Dla mnie to peffka dzisiejszej nocy ???? Będzie chciał pokazać kto jest Currym z Salt Lake City i z 4 powinien na spokoju trafić.

L 234

lalus85

Użytkownik
18 pktow w 2:50 rzucili no komedia zero mozgu no zero , samo utah 12 pktow w 2 min rzuca no nieee , ostatni raz gram na zwierzeta , a mialem under 52,5 ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
hahaha cale NBA:p Gsw na ht linia byla juz -10.5, a wiec kurs cos 1.06 na win HT vs 10 na Utah....wynik 50:49 hehe

L 234

lalus85

Użytkownik
zabraly co daly w 1 kwarcie nie bede mowil kto , bo to podobno rasizm
e: zostaly babki over 113,5 i 114,5 albo dno dna dzisiaj

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
zabraly co daly w 1 kwarcie nie bede mowil kto , bo to podobno rasizm

e: zostaly babki over 113,5 i 114,5 albo dno dna dzisiaj
na poprawę humoru zobacz mój post z tej strony nr 6010 ???? ???? ????

L 234

lalus85

Użytkownik
ale real dzisiaj to samo w kosza mi zrobili 3:30 do konca meczu 25 pktow mialem zapasu i rzucaja 26 pktow bez faulowania , poprostu zero obrony totalne se wchodzili jakby konkurs wsadow mieli , az łzy z oczu leciały jak nie weszlo o 1 pkt

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
ale real dzisiaj to samo w kosza mi zrobili 3:30 do konca meczu 25 pktow mialem zapasu i rzucaja 26 pktow bez faulowania , poprostu zero obrony totalne se wchodzili jakby konkurs wsadow mieli , az łzy z oczu leciały jak nie weszlo o 1 pkt
Ty jesteś rocznik 85?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik

Na przyszlosc, real wiekszosc ma ATU wiec niestety z nimi ciezko grac undery.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom