>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Moi kochani juz teraz ladujemy kase , bo pierwszy mecz Iran vs Tahiti o 21 , a drugi Brazylia vs Wlochy o 22,30 BEACH Soccer !!
Wlochy vs Brazylia

Brazylia moim zdaniem awansuje do finalu ! Bedzie to trudny dla nich mecz , moze nawet bedzie dogrywka . Wlosi na tym turnieju prezenetuja sie bardzo dobrze .Strzelaja duoz bramek , a w meczu z Senegalem zdominowalo rywali.Jednak Brazylia nie pozwoli sobie na odpadniecie kolejny raz i nie zdobycie zlota ! ewentualnie przegra Brazylia w dogrywce

Wlochy +3,5 kurs 1,4 / Wlochy +2,5 kurs 1,67 / Wlochy +2 kurs 1,88
over 7,5 goli kurs 1,4
Wlochy over 2,5 kurs 1,4
Brazylia awans kurs 1,3

######

Iran vs Tahiti

Moim zdaniem Thaiti awansuje do finalu . Iran gra w tym turneiju na granicy. Wygyrywal jedna bramka spotkania , szczesliwie wyszedl z grupy i po dogrywce pokonal Szwajcarie. Thaiti ladnie gra i skutecznie . Bramkach Tahiti dobrze panuje nad pilką i ma swietne uderzenie z daleka. Iranczycy beda pewnie wychodzili do niego pressingiem , ale nawet to moze im nie pomoc , gdy pojdzie dokladna pilka od bramkarza do jednego z zawodnikow jak w meczu z Paragwajem .

Tahiti awans kurs 1,94 ✅✅
Tahiti +1,5 kurs 1,38 ✅✅
Tahiti over 3,5 goli kirs 1,5 ⛔
1 tercja under 3,5 goli kurs 1,45 ✅✅

#####
:cool:

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Haha Mchale się połamała z 4-1 majac podwójne przełamanie, to bawimy się dalej ;)
złapałem kurs 6.4 warto teraz wycofać czy istnieje jednak spora szansa, że McHale jednak już psychicznie padła?

applause 2,4K

applause

Użytkownik
złapałem kurs 6.4 warto teraz wycofać czy istnieje jednak spora szansa, że McHale jednak już psychicznie padła?
gra u siebie, w dodatku na nawierzchni ziemnej, to baby, ja mam Hiszpankę i nie wycofuję ;)

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
gra u siebie, w dodatku na nawierzchni ziemnej, to baby, ja mam Hiszpankę i nie wycofuję ;)
do tego jest nabita energią i ma przewagę psychiczną po powrocie do meczu ???? pytanie tylko czy nie zejdzie z niej ciśnienie w 3 secie
też zostawiłem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom