>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Dawaj Gabriel, wal te tróje! Niech wejdzie pierwsza i później już będzie łatwiej. Ale w ogole mu zasłon nie stawiają. Dziwne to jakies; d

L 234

lalus85

Użytkownik
najwieksza beka i tak ze mialem illabum 8,50 w kosza win 2 zaklady po 500zl i zamknalem oba za 900 zl zeby ten under realu pograc mocniej i illabum wygrali a real o 1 pkt mnie wdupil

L 234

lalus85

Użytkownik
ciekawe czy przecietny poziom IQ takiego zawodnika nba , przekracza poziom przeciętnego 10 latka w Polsce

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
ciekawe czy przecietny poziom IQ takiego zawodnika nba , przekracza poziom przeciętnego 10 latka w Polsce
Moze nie 10 latka, ale Twój na pewno przekracza.

Gorduś jest 1 trójeczka, to daj jeszcze jedną na zwrot chociaż.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Wierzycie w czystość tego sportu? No bez jaj, co oni wyrabiają to się w głowie nie mieści ????
E: Później latają grubasy po Ameryce i nie chcą uprawiać sportu, bo przed oczyma będą mieli koszykarzy z NBA. Nie żebym płakał, pograłem za 20zł dla zabawy na GSW @1.80 (po ostatniej akcji z Wizards nie grywam NBA :grin: ) i tak na to patrze, to nie rozumiem jak nawet można uznawać się za &quot;znawcę&quot; tej ligi. Ale mam ubaw ;)

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Peszek over 2.5 ⛔
Raz nastąpił delikatnie stopą na linie i nie uznali, a w ostatniej minucie był faulowany... szkoda, ze taka niska skuteczność.
Dobranoc.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Faze @2,50
E: Postawiłem i zapomnieli jak grać, norma :grin:
To oni tu do 3 grają, więc jednak jeszcze w grze.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
&quot;specjaliści-lingwiści&quot; z flashscore.pl w tłumaczeniu nazwisk tenisistów i tenisistek konkurują chyba z czeskimi portalami, dla przykładu:
Szwiedowa to oczywiście Shvedova, a Chaczanow to już nie takie oczywiste Khachanov.
Głupota wprawdzie nie zna granic, tylko dlaczego najwięcej jej u nas?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Wie ktoś co jest z meczem Pauli Kanii z wczoraj z rana? Leje od doby? ;) Może mi ktoś dać jakiś namiar na ten mecz? W sensie kiedy wznowią, co to dokładnie za turniej i o co tam chodzi? Będę bardzo wdzięczny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom