Próbuję:
FC Seoul - Anyan, DW 3:0 @ 3.60 Expekt
Jakie ma znaczenie nawierzchnia dla dwóch łatwych wyrzuconych volleyów i zebrania autowej piłki + nietrafienia żadnego pierwszego serwisu ? Powietrze jest chyba na każdym korcie takie samo, stawiałem na pierwszego seta akurat dla Mullerazwlaszcza na clay'u
i win chardy tez cos go w plecach łupiedokladam Jeremy Chardy over 8,5 gema w meczu @2
4-5Witam
Medica powinna wygrać w ostatnim meczu u siebie kurs 1.50 zw meczu lepiej pograc niż 1 ale dla odważnych to po 1.80 kurs
Noranda 3-3 dali sobie wbić w końcówce na remisa :-(
Medica 1-3 dziękuje za takie coś nie spodziewałem się ponich tego :-(
Medica 4-3 ładnie poszli dziękuje
Dlatego napisze to jasniej - nie rozumiesz tenisa,nie grales,nie potrafisz dostrzec roznicy chocby w poruszaniu sie zawodnika wysokiego na clay'u a np. na hardzie i dziesiatek innych oczywistosci,ktore stawiaja w tym pojedynku Murraya w roli 100% faworyta (oprocz kreczu,rzecz jasna). Dlatego nie typuj,a glupoty w stylu "powietrze jest takie samo" zawsze masz prawo napisac,choc mozna by oczywiscie latwo stwierdzic,ze nie,nie na kazdym korcie i nie na kazdym turnieju powietrze jest takie samo. I takze ono ma wplyw na gre zawodnikow. Kilka lat wiecej doswiadczen i troche wtop moze Cie czegos nauczy.Jakie ma znaczenie nawierzchnia dla dwóch łatwych wyrzuconych volleyów i zebrania autowej piłki + nietrafienia żadnego pierwszego serwisu ? Powietrze jest chyba na każdym korcie takie samo, stawiałem na pierwszego seta akurat dla Mullera
no rzeczywiście, 2 cm różnicy pomiędzy nimi, przypomnę że Murray do 2015 roku nie był nawet w żadnym finale turnieju na clayu a Ty piszesz tak jakby miał sukcesy conajmniej jak Nadalie potrafisz dostrzec roznicy chocby w poruszaniu sie zawodnika wysokiego na clay'u a np. na hardzie i dziesiatek innych oczywistosc
Co do centymetrow rozne zrodla podaja rozne wartosci,sa roznice 5-cio centymetrowe,ale to,ze Muller to facet opierajacy swoj tenis na warunkach fizycznych ( w tym wzroscie) to oczywista oczywistosc,szkoda to nawet komentowac. Poza tym nie kompromituj sie - wczesniej wystarczy ze byl polfinalista w Paryzu (i to nie raz),dla Ciebie to nic,to gdzie byl wtedy Muller na clay'u ? Podpowiem Ci - gral w challengerach.no rzeczywiście, 2 cm różnicy pomiędzy nimi, przypomnę że Murray do 2015 roku nie był nawet w żadnym finale turnieju na clayu a Ty piszesz tak jakby miał sukcesy conajmniej jak Nadal
Kontinen / Peers win @1,7
Ja biorę teraz z remisem za @1,9. Pod koniec 1 połowy zaczęli lepiej grać więc powinni coś wcisnąćFelda United - Tampines Rovers, Felda win @ 1.82 Expekt
Haas plusowe handi wszystkie przedmeczowe siadziały. Win był bliskoProponuję dzisiaj coś pograć w stronę Haasa. Naprawdę gra bardzo dobrze a Berdych wczoraj bardzo przeciętnie grał. Miewał przebłyski ale chwilowe. Wydaje mi się, że te kursy są zdecydowanie zaniżone.
W meczach Thiema, Wawrinki i Zvereva nie spodziewam się żadnej niespodziani.
Za drobne Kwiatkowski win, ale w maratonie to ja mogę max kilka euro pograć, bo limity.Marathonbet.a co chcesz zagrac?
Hej, oglądasz moze Lorenziego ? mam pograny over 10,5 gemów Włocha i zastanawiam sie co z tym fantem zrobićHaas plusowe handi wszystkie przedmeczowe siadziały. Win był blisko
faworyci zgodnie z planem
Na teraz (przy stanie 2:1* dla Lorenziego grane)
Lorenzi 2nd set 2,40
72 minuta, 1-3...Felda United - Tampines Rovers, Felda win @ 1.82 Expekt