>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ten turniej w Maroku to jeden wielki przekręt, praktycznie każdy mecz to jakiś wałek. Wystarczy popatrzec na mecz Daniel - Struff. Japończyk wygrał pierwszego seta w drugim 2:0 i szanse na kolejnego brejka. i mecz kończy się 6:4 3:6 1:6 dla Struffa. Kolejny Granollers, oglądałem ten mecz i gość chodził po korcie, to samo Delbonis aż w końcu poddał mecz. Dziś GL w 2 secie przegrywa seta z 5:1--&gt; 5:7. Teraz Coric poleci po wygraniu pewnie pierwszego seta. Klizan to często takie szopki odstawia więc to mnie nie dziwi, podobnie jak Mathieu.

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Co tak cicho z tenisem..Armani ????
Mówilem ze przejebie to sie wszyscy mądrzyli hahaha
Na Corica nawet 3.00 było.
Ale co tam lepiej grac no name co grał ze 3 razy z jakims średniakiem typu Delbonis

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Co tak cicho z tenisem..Armani ????
Mówilem ze przejebie to sie wszyscy mądrzyli hahaha
Na Corica nawet 3.00 było.
Ale co tam lepiej grac no name co grał ze 3 razy z jakims średniakiem typu Delbonis
Co dalej nie zmienia faktu, że Twój bet był słaby i pozbawiony jakiegokolwiek value.
Ja miałem pograne pre po 8,50 a zarobiony jestem na overze i +5,5 więc mam wyjebane czy wygra czy nie. Kto chciał mógł dawno sprzedawać z grubym zyskiem ja wolę sobie zostawić do końca.
poza tym mecz się nie skończył chyba bo słyszę że głośno a mam transmisje pod spodem.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Zaraz Polki grają -1 na Łotwe a nawet -1,5 ale ja pograłem 4,5 i 5,5 overki w hokeju
i Łotwa wygrana ,myślę z ebedzie 5 goli a co do 6 to niewiem zaryzykowałem 1.87 kursik ,oby skutecznie ,troche odrobiłem Ahl głupie baracuda 1-2 a po 1 tercji 0-2 i nie spodziewałem się tego wyniku po 2 tercjach 1 bramka zaledwie
-1,5 1.67 na marathonbet over 5,5 2.20

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom