bandziorno
Użytkownik
No ale u siebie z reguły BD wygrywa. A tak to wiadomo, strach plus atuty Monaco i jest lipa.Ni sądze. Monaco nic nie gorszy zespół od Borussi.
No ale u siebie z reguły BD wygrywa. A tak to wiadomo, strach plus atuty Monaco i jest lipa.Ni sądze. Monaco nic nie gorszy zespół od Borussi.
1Crvena Zvezda @ 2.73
Berlin +1,5 @ 2.35
Dynamo Krasnodar @ 2.25
Fenerbahce @ 3.06
Wszystko plaska stawka 1j
Ależ piekny kurs zabiłem w ostatniej chwili !:grin:BVB siedzi na Monaco
Borussia powyzej 6.5 rogów @ 3.15
marnego to mają trenera który nie umie dobrać zawodników do przeciwnika. 76 lat temu się nie udało to dziś niemce zdobyły moskweDynamo w 1 meczu mieli 3:0 na wyciągnięcie ręki, przewalili 2:3, dzisiaj tylko potwierdzają jak są marni
http://livetv.sx/pl/eventinfo/513741_bayern_real_madrid/Poratuje ktos dobrym streamem do Bayern - Real?
3-4Zaraz Polki grają -1 na Łotwe a nawet -1,5 ale ja pograłem 4,5 i 5,5 overki w hokeju
i Łotwa wygrana ,myślę z ebedzie 5 goli a co do 6 to niewiem zaryzykowałem 1.87 kursik ,oby skutecznie ,troche odrobiłem Ahl głupie baracuda 1-2 a po 1 tercji 0-2 i nie spodziewałem się tego wyniku po 2 tercjach 1 bramka zaledwie
-1,5 1.67 na marathonbet over 5,5 2.20
komentator tez tak mówił że prze dPolem Karnym ,ciezko wyczuć ważne z eprowadzimy i wygrywamyWydaje się, że Griezmann był faulowany przed polem karnym. Po kontakcie wpadł w pole. Ja to widzieliście?