randomizerr
Użytkownik
Jeden.Ktoś mi powie ile Monaco ma już rzutów rożnych? Bo livesports coś dziwnie ten komentarz live pokazuje...
Jeden.Ktoś mi powie ile Monaco ma już rzutów rożnych? Bo livesports coś dziwnie ten komentarz live pokazuje...
więcej niż jednego nie widziałemKtoś mi powie ile Monaco ma już rzutów rożnych? Bo livesports coś dziwnie ten komentarz live pokazuje...
dziękuje Borusja za overkaBorusja over 1 połowa 1.40
Lamarca 1-0 zwrot ale tylko wygrali w końcówce dziekuje bardzo za zwrota
spodziewałem się że borussia trochę będzie przybita po wczorajszym zamachu ale nie aż tak. Już teraz gratuluje wszystkim co stawiali X2 a szczególnie tym od czystej 2 Mój under 3.5 poważnie zagrożony... :/
Nie kloc sie z Nim, On polowe ludzi na forum prowokujeNiesamowite jest, że ludzie mają taką wiarę w rankingi i to, że ktoś nie grał na poziomie ATP zamiast po prostu trzeźwo popatrzeć na to co się dzieje na korcie.
Może wygra ale nie zmieni to faktu, że Twoje 1,50 było kretyństwem co dokładnie obrazuje to co się dzieje na korcie. Szczególnie kiedy momentum było po stronie Marokańczyka.
Ja się nie kłócę. Ja mu współczuję ????Nie kloc sie z Nim, On polowe ludzi na forum prowokuje
jesli ktos ma odmienne zdanie niz inni odrazu jest napiętnowany.Ja się nie kłócę. Ja mu współczuję ????
to nice, bo bede mial takich zakladow z 8, ktorys przegram na bank ????po 1min
Dla mnie Bender to dramat, zresztą gra niewiele, grałby tam Bartra, no ale wiadomo.Czy to jest spowodowane tym zamchem cieżko powiedzieć, BVB bije głową w mur, Monaco groźne w kontrach i to skutkuje.
Wygrał? Bo mi nogi już zdrętwiałyNie obrazajac, ale idz tam posiedz jeszcze 15min ???? zeby ksiegowac jak wrocisz ????
Nikt Cię nie napiętnuje, tylko wytyka podstawowe błędy jakie robisz i które prowadzą do szybkiego bankructwa, szczególnie obstawiając tenis. Ale to Twoje pieniądze.jesli ktos ma odmienne zdanie niz inni odrazu jest napiętnowany.
No ale mnie to nie rusza.
grajaWygrał? Bo mi nogi już zdrętwiały