U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Spalonyyyy
Zauważ, że Mbappe nawet chciał uniknąć dotknięcia tej piłki wiedząc o tym spalonym, ale nie wyszło ????
Spalonyyyy
A no ja wiem , no ale to nie zmienia faktu, że jednak ????Zauważ, że Mbappe nawet chciał uniknąć dotknięcia tej piłki wiedząc o tym spalonym, ale nie wyszło ????
no powiem Ci, że jakbym wczoraj nie oglądał to bym nie mówił.A jaki to jest poziom tego nou nejma?
3 set jest gościu, przełamanie i oby tak do końca . Brawo Armani, ????Armani troche szumu narobił, ale nic wiecej nie wycisnie poza 1 setem.
to mowie ze poza wygraniem 1 seta nic wiecej nie zrobi3 set jest gościu
Zobaczymy. Bo dla mnie to Coric już przegrał ten mecz w głowie. Nie gra nic a Armani gra coraz lepiej.to mowie ze poza wygraniem 1 seta nic wiecej nie zrobi
to patrz co się dzieje na korcie ....to mowie ze poza wygraniem 1 seta nic wiecej nie zrobi
Chwila w kiblu i już go połamał hahahZobaczymy. Bo dla mnie to Coric już przegrał ten mecz w głowie. Nie gra nic a Armani gra coraz lepiej.
Nie obrazajac, ale idz tam posiedz jeszcze 15min ???? zeby ksiegowac jak wrocisz ????Chwila w kiblu i już go połamał hahah
Brawo!
Armani bardzo dobrze gra od 2 seta. Serio zasłużył tutaj na zwycięstwo. Ogląda całe spotkanie .Oby dociągnąłHaha widze że Coric niezły kryminał ???? ????
pokazywał, że go ktoś trzymał, albo popychał, ale to chyba wiatr.Co ten Bender tam pokazywał? ????