szymon1989
Użytkownik
Ja tylko za 8,50 go mam pre ???? Ale za to mam też over 19 który już siedzi i +5,5 które jest na dobrej drodze. Potrzebne są dwa gemy.kto pograł Marokańczyka za 23 xd xd
Ja tylko za 8,50 go mam pre ???? Ale za to mam też over 19 który już siedzi i +5,5 które jest na dobrej drodze. Potrzebne są dwa gemy.kto pograł Marokańczyka za 23 xd xd
ja nie pograłem tylko +5.5 także mi potrzeba jego 2 gemy :] ale fajnie gra trzeba przyznać, moim zdaniem szanse w 3 secie 50/50Ja tylko za 8,50 go mam pre ????
Nic nie odpierdziela. Tylko rywal zaczął grać na swoim poziomie. Może nawet lepiej. A Corić jak to młody zawodnik gra falami.tenis popatrz sobie coric co odpierdziela może po meczu hajs będzie się zgadzał
No wiedziałemFabian pierwszy raz pudłuje z karnego w tym sezonie
Wspólczuje proponować takiego kapća i po takim kursieCoric po 1.50 promocja.
Armani mogl go juz 2 razy zlamac i jakos mu sie nie chcialo.. z tego co widze. Coric to wygra, a 1.5 na niego z jakims no name to promocja bylaWspólczuje proponować takiego kapća i po takim kursie
Nie chciało hahahahha uwielbiam argumenty co poniektórych na tym forum. Gość biega do każdej piłki, walczy a ten że mu się nie chce.Armani mogl go juz 2 razy zlamac i jakos mu sie nie chcialo.. z tego co widze. Coric to wygra, a 1.5 na niego z jakims no name to promocja byla
Jakbyś kolego wczoraj oglądał go z Delbonisem to nie gadałbyś takich głupot, o czym mowa w ogóleArmani mogl go juz 2 razy zlamac i jakos mu sie nie chcialo.. z tego co widze. Coric to wygra, a 1.5 na niego z jakims no name to promocja byla
A jaki to jest poziom tego nou nejma?Nic nie odpierdziela. Tylko rywal zaczął grać na swoim poziomie. Może nawet lepiej. A Corić jak to młody zawodnik gra falami.