>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
El Amrani tak fajnie wczoraj grał a dzisiaj taka patologia. Nie mówiąc o tym, ze wczoraj 1 serwis prawie 80% a dzisiaj nie może totalnie się wstrzelić.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
El Amrani tak fajnie wczoraj grał a dzisiaj taka patologia. Nie mówiąc o tym, ze wczoraj 1 serwis prawie 80% a dzisiaj nie może totalnie się wstrzelić.
5:1 i 3 breaki poszły w dupe . Ten Coric zaczyna mi już działać na nerwy.:;/:

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
5:1 i 3 breaki poszły w dupe . Ten Coric zaczyna mi już działać na nerwy.:;/:
El Amrani miał w 3 gemach z rzędu 40:15 i żadnego nie może domknąć. Dzisiaj 1 serwis grubo &lt;50% tak się nie da grać na tym poziomie kiedy w wymianach gra się z lepszym zawodnikiem. Liczyłem na ten jego serv%volley który fajnie funkcjonował wczoraj nawet na tej nawierzchni. Ale dzisiaj nie ma od czego zacząć.
Grał ktoś przeciwko naszej Magdzie dzisiaj ?

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
El Amrani miał w 3 gemach z rzędu 40:15 i żadnego nie może domknąć. Dzisiaj 1 serwis grubo &lt;50% tak się nie da grać na tym poziomie kiedy w wymianach gra się z lepszym zawodnikiem. Liczyłem na ten jego serv%volley który fajnie funkcjonował wczoraj nawet na tej nawierzchni. Ale dzisiaj nie ma od czego zacząć.
moze w 2 secie się rozluźni, ja mam o 18.5 i +6 AH więc minimalną szansę widzę:;/:

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam Wszystkich
Jutro mś u 18 w słowacji Canada i Usa warte do gry owerki nawet handi albo na 1 tercje 1,5 ja czekam na te mecze i wreście będzie zarobek ,a nie jak towarzyskie dupy dają ???? faworytom się niechce grać widze albo ustawiają wynik

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom